Proponuje dodanie trybu hardcore survival z gildiami oraz włączonym tnt, myślę że dla ludzi co lubią tego typu servery było by to fajne, a zwłaszcza mi by się spodobało bo aktualny ,,survival" to karykatura survivalu i creative'a mianowicie tryb hardcore nie muszę tłumaczyć, ale to zrobie: Nie ma sklepów, tylko na spawn jest protekcja przed pvp, i są na spawnie tak przejścia zrobione że jak wyjdziesz to już nie wejdziesz bez komendy, brak sklepu z itemami, jak dedniesz to dostajesz bana na parę godzin bądź dni, w dodatku też żeby było z gildami i tnt włączonym, a jak komuś się nie podoba to może grać na cv. EDIT: To ma być oddzielny tryb, nie zastąpienie sv, ale trza to jakoś rozpromować bo skończy jak vanilla Jest też ankieta na ten temat.
Jest kolejka, Skyblock w budowie to raz, dwa to to, że to naprawdę dobry pomysł. Zainteresowanie graczy będzie co nie ulega wątpliwości. Jako nowy tryb tak. Jako zastąpienie obecnego survival stanowcze NIE. Nie po to szukałem serwera bez gildii by ktoś mi je teraz na siłę wciskał...
Chciałeś powiedzieć freebuild z trybem PvP. A pomysł zacny. Propsuję. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ShJsjvZKZS8[/video]