MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Kroepniek

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kroepniek, 27 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kroepniek

Kroepniek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Daniel

Dokładny nick w grze: Kroepniek

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam na serwerze około 2-3 godziny, najchętniej na trybie kreatywnym.

Data urodzenia: 03/12/2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Daty nie pamiętam ale gram od wersji 1.5.2 beta

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Niestety niedługo, około 2 tygodni.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Miałem prawie każdą rangę na serwerze 80 slotowym, mało ale właściciel był skąpy i nie chciał powiększyć chociaż wiele osób sie tego domagało. Byłem między innymi Vipem, Sponsorem, MiniModem, Moderatorem i Adminem. Pomagałem również znajomym z administracji (także z tamtego serwera) w tworzeniu serwerów.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie podoba mi się tu wszystko, chociaż mam nadzieje, że w przyszłości będzie jeszcze lepiej.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązkami pomocnika są pomaganie graczom, pomaganiem moderatorom ogarniać chat, zgłaszanie usterek administracji, być dyspozycyjnym oraz być aktywnym na serwerze i forum.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Przede wszystkim dlatego, że zwykła gra mi się nudzi. Lubię pomagać, angażować się i tworzyć. Chciałbym w ten sposób pomóc serwerowi i przy okazji się może czegoś nowego nauczyć, chociaż wiem już sporo o tym.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Szukając przyczyny i próbując wyjaśnić sytuację. Zawsze znajdzie się coś co zadowoli każdego.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Daniel, w tym roku będę mieć 15 lat (niestety urodziłem się w grudniu) i od 4 lat mieszkam w Holandii. Nie należę do osób wysokich, mam zaledwie 165 cm wzrostu, lubię się ubierać w ciemne kolory ale często ubieram też bardziej kolorowe ciuchy. Interesuję się programowaniem oraz elektroniką, w przyszłości chciałbym zostać programistą. Od 2 lat gram w ping-ponga i sądzę, że dobrze mi idzie, to dobry sposób by się odstresować po ciężkim dniu. Większość wolnego czasu staram się przebywać na dworze ale i tak zawsze znajduję te pare godzinek by pograć.

Określ swoją dyspozycyjność: Mogę przebywać dziennie na serwerze od 2 do 3 godzin, w weekendy dłużej ale to też zależy od moich planów o których bym Was informował.

Umotywowanie podania: Od zakończenia "pracy" na serwerze o którym wspomniałem wyżej, nie miałem nigdzie żadnej rangi. Od paru tygodni odnawiam wiedzę o komendach i pluginach aby znów wspomóc jakiś serwer.

Reklama
  2. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No elo elo xD
    Na tak:
    - nie byłeś karany
    Na nie:
    - Krótko tutaj grasz
    - Nie podałeś komend pomocnika
    Neutral:
    - W punkcie "opisz siebie" należy podać swoje cechy

Najwięcej było na tak, więc jestem na Tak

Pozdrawiam~adeluna7

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Na nie:
    -grasz tu zaledwie od dwóch tygodni. :D

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Witaj Danielu.
    Spodobało mi się te podanie,ale podanie to nie wszystko,to też zależy jaką ktoś jest osobą. Pograj więcej daj się poznać bardziej graczom,administracji. Na razie nie oceniam tego,napisz podanie za miesiąc.

5. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Mnie również podoba się podanie, ale tak jak wspomniał Adam896, za mało cię znamy. 2 tyg to naprawdę za mało by mówić o doświadczeniu na serwerze. Niekaralność to też nic przy 2 tyg gry. Pograj pare miesięcy i nie wyłap choćby kicka, to jest niekaralność.

Niepisaną "zasadą" u nas jest wykazanie się aktywnością i umiejętnościami przed nadaniem rangi. Musisz pokazać, że znasz serwer i masz zacięcie. Wykaż się sensowną aktywnością na forum i w grze. TeamSpeak (moim zdaniem) też jest mile widziany.

Ja bym ciebie nie skreślał, ale moim zdaniem powinieneś jeszcze trochę pograć.

6. XxCzarnyX

XxCzarnyX Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Danielu ładne podanie ale nie podoba mi się.
    Na tak:
    - Czas grania w MC
    Na nie:
    - Czas grania na Craftapple
    -Nie znasz/nie podałeś komend pomocnika MC
    Więc jestem na: Tak i Nie ale jestem na Neutral

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę