Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: _Zielony_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram po 3-8h dziennie. Najwięcej czasu spędzam na creative. Survival odwiedzam w ostateczności. Data urodzenia: 26.03.1993 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od roku 2012. Wersja 1.3.1 . Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2014 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Zdarzało się pełnić taką funkcję. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wytępić wszystkich reklamujących oraz uczynić serwer wolnym od toksycznych graczy. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada zdolność wywalenia gracza z serwera (/kick) oraz zmutowania go (/mute). Pomocnik powinien łagodzić wszelkie spory zaistniałe na serwerze oraz zgłaszać ewentualne wyjątki lub reklamy. O pomocy graczom nie trzeba wspominać. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Już raz byłem tu pomocnikiem. Zostałem zdegradowany przez mój brak czasu, co jest jak najbardziej moim błędem. Jednakże moja aktywność się poprawiła, a wraz z tym dyspozycyjność na Craftapple. Co za tym idzie - chcę "wrócić" na stare stanowisko i dalej wspomagać serwer. Jestem aktualnie jednym z aktywniejszych graczy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jestem osobą elokwentną, więc potrafię przemówić graczom do rozsądku. Jeśli to nie pomoże trzeba użyć uprawnień do kickowania lub pójść ze sprawą do administracji. Osoby reklamujące trzeba zgłaszać na forum. Ostrzeżenie - kick , kara - mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście są ludzie, z którymi można dojść do porozumienia, ale znajdą się tacy, którzy są samodzielni. Jak najbardziej z tymi pierwszymi mogę współpracować. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Mam na imię Mateusz i pochodzę z Wrocławia. Mój wiek to 23 lata. Skończyłem technikum informatyczne, gdyż informatyka jest moim zainteresowaniem. W wolnym czasie uczęszczam ze znajomymi na paintball. Regularnie trenuję Muay Thai od ok. 7 lat. Mieszkam w małej kawalerce razem z psem. Jestem człowiekiem rozsądnym i opanowanym. Stronię od przemocy i większość sporów rozwiązuję na spokojnie. Chętnie zawieram nowe znajomości i przyswajam wiedzę. Określ swoją dyspozycyjność: W godzinach 10-23 nie ma problemu na kontakt ze mną(telefon). Na serwerze przebywam średnio od 16 do 1 . Poprawiłem aktywność na GG . Kiedy trzeba to się zjawiam. Umotywowanie podania: Dobrze sobie radziłem na stanowisku pomocnika i sądzę, że mogę się jeszcze na serwerze przydać. Zwłaszcza, że często siedzę na creative, gdzie aktywność administracji jest niska. Staram się pomagać graczom oraz daję dobry przykład zachowania.
Ja się wstrzymuję Poświęciłam dzisiejszy poranek na sprawdzenie dlaczego to Ciebie nie ma w ekipie, były jakieś drobne skargi o bezpodstawne kicki ale szale przeważyła Twoja długa niezgłoszona nieobecność. Więc skłaniałabym się do nie, ale pośpieszyłam się z wstrzymaniem głosu więc co by nie było to nie będę go zmieniała.