1. Nick: Ladavi 2. Wiek: 18 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 6h+ w tygodniu, weekendy - no dużo. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Ano gram. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od lata 2015. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Oczywiście . 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak . 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Dawid, mam ukończone osiemnaście lat, mieszkam w Poznaniu. Aktualnie uczęszczam do 3 klasy technikum informatycznego. Generalnie bardzo lubię nazwiązywać nowe znajomości oraz pomagać ludziom, którzy w danym momencie potrzebują wsparcia nie tylko informacyjnego, ale również jeśli chodzi o ich postępowanie poza serwerami. Interesuję się informatyką oraz grą internetową League of Legends, w moim odczuciu gram w nią całkiem dobrze. Na co dzień przebywam na teamspeaku cały czas kiedy wracam do domu co świadczy o tym, że mam całkiem sporo wolnego czasu i jestem dyspozycyjny. Btw. co do kwestii "szpiegowania" - bez jaj, nie mam 10 lat, takie zabawy mnie nie kręcą (w przeciwieństwie do pewnej osoby ). 10. Dlaczego Ty: Jestem osobą pomocną, która lubi bezinteresowanie pomagać ludziom mającym zagwozdki związane z czymkolwiek. Z racji, że jestem osobą nastawioną w stosunku do innych raczej pokojowo tudzież neutralnie, większość postrzega mnie jako osobę przyjazną co jest ważne podczas dialogu z kimś poszukującym wsparcia. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: xXSoniaXx, Marcinek7, Kruku oraz XInfiniterX . 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: - Pomagałbym kolegom i koleżance z wyższych rang w utrzymaniu ładu oraz spokoju na serwerze; - Zgłaszał bym wszystkie mankamenty serwera; - Pomagałbym graczom w rozwiązywaniu ich dylematów związanych głównie z serwerem teamspeak3, ale nie tylko jeśli moja wiedza będzie wystarczająca; - Byłbym oczywiście dyspozycyjny dla osób z wyższymi rangami; - Sprawdzałbym poprawność dat/opisów kanałów/awatarów czy aby są zgodne z regulaminem sieci serwerów craftapple; - Znajomość serwerów Craftapple oraz forum posiadam aczkolwiek warto o tym wspomnieć. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r. Aczkolwiek ostatnie zmiany w regulaminie miały miejsce 28 maja 2016 i z tymi zmianami również się zaznajomiłem.
Nie wchodzę na TS3 ostatnio przez zepsuty mikrofon, ale jeśli mogę to chciałbym skomentować Twoje Podanie. Byłeś i nadal jesteś osobą stworzoną by pomagać użytkownikom, w poprzedniej ekipie pełniłeś rolę AdministratoraTS, oprócz tego jesteś przyjaźnie nastawiony do otoczenia i co najważniejsze, jesteś aktywny. Powodzenia ^^
Heh Ladavi, Ty już wiesz jakie ja piszę opinie pod Podaniami Pomimo, że gdy tylko chcesz to jesteś miły i uczynny to niestety muszę być na NIE. Odszedłeś z TS, a zarazem z CraftApple, razem ze SprytnymTrollem. Nie odbyło się to w pozytywnej, zdrowej atmosferze. A z profesjonalizmem miało niewiele wspólnego. Niestety z uwagi na to, iż nadal się trzymacie bardzo mocno razem ze SprytnymTrollem Twoje dołączenie do Ekipy TS uważam za zagrożenie dla jej integralności. Mniej lub bardziej świadomie stałbyś się swego rodzaju wtyczką dla SprytnegoTroll'a. O którym można powiedzieć wiele, ale z pewnością nie to, że życzy dobrze CraftApple. I niczym na potwierdzenie tego faktu o 20:00 pojawił się tutaj post napisany z multi konta SprytnegoTrolla, który wychwalając Ciebie próbował zamieszać atmosferą w Administracji CA. Post został usunięty przez autora po 21ej, kopię dostała Administracja na PW (oprócz xXSoniaXx, która ma zapchaną skrzynkę :'( )
ThreeEyedMaster, o Sonię nie musisz się martwić, ona to widziała. Jeszcze wyślij wszystkim z administracji screena z gry gdzie ktoś reklamował serwer, który od dawna nie należy do Trolla. #dobryziomekthree #drama #bekaztypa Marcinek mnie uświadomił, że to był on w/e.
O Boże jeszcze tą kreaturę przywiało... Ocena nie jest zaskoczeniem, jestem zdecydowanie na NIE ze względu na to, że spójrzmy prawdzie w oczy, czasami jesteś ok, ale często dajesz się manipulować byłemu <tfu> administratorowi ts sprytnemutrollowi co na moje oko ściągnie ten serwer do takiego dna że strach pomyśleć. Uważam że powtórka z okresu lipiec-grudzień jest zbędna, a serwer powinien iść do przodu a nie się cofać.
Jestem na TAK. Podanie jest ładne. Posiadałes na ts już wysoką range, więc wiadomo, że się nadajesz. Długo tutaj jesteś i wiesz co i jak. Do tego to, że bardzo lubisz nawiązywać nowe znajomości to duuuuuży plus. Moim skromnym zdaniem zasługujesz, żeby wrócić do ekipy TS