1. Nick w grze: Metaxon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dzikusek 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 2016/05/30 19;20 5. Opis wykroczenia: Walczyłem z owym graczem na arenie pvp, uciekł owcem. Po czym nie wiem jakim cudem znalazł się u mnie w magazynie, nigdy go nie spotkałem i nikt tam seta nie ma. Następnie walczyłem z nim u siebie na działce 20 minut, gdy przegrywał podczas walki otworzył /ec {enderchesta} i schował itemy, chował je jak go biłem przy ścianie wiec niemożliwe ze nie miał ct, dobiłem go i 0 dropu. 6. Dowody: Niestety nie spodziewałem się czegoś takiego i nie nagrywałem, Sniekr przyglądał się całemu zajściu i może coś w logach będzie godz. 19:20
Potwierdzam bo sam go bilem jak uciekał i byłem przy tym jak padl, nie wyleciało z niego nic a nic. W magazynie też nikt seta nie ma.
SebaDB 1. "Jabłko Życia" to specjalne jabłko po którego zjedzeniu nie wypadną nam itemy po śmierci. Można je zakupić w naszym sklepie internetowym. 2. Do twojego domu dostał się dzięki zjedzeniu owocu refrenu. Jest to item dodany w 1.9. Po zjedzeniu teleportuje nas w losowe miejsce wokół nas. A sam dom znalazł albo znacznie wcześniej i miał w pobliżu sethome, albo trafił tam przypadkiem (/losowetp). 3. Komendy /enderchest oraz /endersee są zablokowanie podczas walki. Nie mógł więc nic schować do enderchesta. Reasumując. W działaniach oskarżonego nie widzę żadnych nielegalnych ulepszeń. Było to zwykłe wykorzystanie mechaniki gry do osiągnięcia celu. Moim zdaniem skarga i tak nadaje się do zamknięcia (głównie ze względu na brak dowodów): Mam jednak nadzieję, że rozwiałem twoje wątpliwości, co do "nieczystej" gry oskarżonego.