MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika miszczu15, 30 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miszczu15

miszczu15 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Kacper. Nick w grze miszczu15. Przebywam najchętniej na Survivalu i przebywam tak od godziny do 5 dziennie. Data mojego urodzenia: 2002 10 lipca. Data rozpoczęcia gry w minecrafta: 1.7.2 około 2 lat temu. Data zaczęcia gry na CraftApple.pl : około 3 miesięcy temu wersca 1.9. Czy byłem karany na serwerze : Nie byłem. Czy pełniłem podobną funkcję na innych serwerach : Nie pełniłem, jeśli mi się uda na, tym to będzie mój 1. Chciałbym zmienić na CraftApple żeby na spawnie był parkour a na końcu parkoura nagroda np. 1 diax / 1 emerald. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik : powinien dawać ostrzeżenia lub /kick (nick) Netykieta albo /mute (nick) 1 h i na pewno nie powinien dawać kicków bez powodu, powinien pomagać graczą/vipą/svipą w sprawach np. Jak zdobyć elytre lub podawać link do forum strony serwera . Dlaczego chciałbym być pomocnikiem : Lubię pomagać graczom serwera i zrobić niektórych graczy tak żeby nie przeklinali np. o ktoś mi spami na /msg co mam zrobić?? np. miszczu15 daj mu /ignore (nick gracza) albo powiedz żeby przestał ale jak nie przestanie to najlepiej /ignore (nick). W jaki sposób załagodzę powstałe konflikty : Przestańcie się kłócić nie warto to tylko gra a jak się kłócicie to najlepiej sobie każdy niech napisze /ignore (nick) bo jak nie umiecie inaczej rozwiązać tej sytuacji to innej nie ma. Czy posiadam umiejętności współpracy z ludźmi: Tak posiadam współpracę z ludźmi. Opisz swoją osobę: Mam na imię Kacper mam 14 lat. Urodziłem się w Brzydowie, nie mam team speaka, posiadam skype. Gram na serwerze dziennie od godziny do pięciu godzin, lubię każdy kolor. Jestem uprzejmy, lubię pomagać. Mieszkam w niedużym domu. W domu znajduje się pięć pomieszczeń. Opisz swoją dyspozycyjność: bardzo dobra w 75% z 100%. Umotywowanie podania: Kolega mnie na mówił, gra więcej niż ja nick jego to : igusb123 .

Reklama
  2. MasterOfM4A4

MasterOfM4A4 Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Podanie Mało estetyczne, nie czytelne
    W ogóle nie widzę Cię na serwerze
    Trochę krótko grasz w Minecraft

Jestem
    Neutral

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Masakra :d
    Wszystko jest nieczytelne.

Poza tym;

Same błędy..
    Zła forma, powinieneś był wyjaśnić w jaki sposób to zrobisz, nie jakiego sformułowania użyjesz w takim przypadku.
    Rozbawiłeś mnie tą odpowiedzią do łez :D Pytanie było inne.
    Uważaj bo ktoś w to uwierzy.. W tym wieku ludzie piszą rozprawki, nie bajki.
    Miałeś opisać swoją osobę, a nie wymieniać liczbę pomieszczeń, które znajdują się w Twoim domu. Takie informacje nas nie interesują.
    Bardziej chodziło o przedział od której godziny do której/ ile godzin średnio w ciągu dnia.

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

4. miszczu15

miszczu15 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chyba ty jestem codziennie zapytaj się kogo chcesz np igusb123
    bo z nim gram.

5. Hewert

Hewert Użytkownik

Docenione treści:
    0
  6. _LittleStar_

_LittleStar_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak jak napisał LuckLucky10 - Masakra. Według mnie całkiem długo grasz w minecraft, to dobrze, że nie byłeś karany... Więc:

Plusy:
    - (według mnie) całkiem długo grasz w grę Minecraft;
    - Nie byłeś karany

Minusy:

- Błędy ortograficzne
    - Podanie jest nieestetyczne.
    - w ogóle nie widzę Cię na serwerze ;/

A tak poza tym...
    Czyli, że masz 14 lat. Na dole widać, że popełniłeś jednak kilka błędów ortograficznych. Uważam, iż osoba w Twoim wieku powinna już to wiedzieć, zwłaszcza, że takich zasad ortograficznych uczymy się już w czwartej czy piątej klasie.
    Przepraszam, jednak administracji oraz ekipy nie będzie jednak interesowało, gdzie mieszkasz.

Jestem na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę