Imię: Kacper. Nick w grze miszczu15. Przebywam najchętniej na Survivalu i przebywam tak od godziny do 5 dziennie. Data mojego urodzenia: 2002 10 lipca. Data rozpoczęcia gry w minecrafta: 1.7.2 około 2 lat temu. Data zaczęcia gry na CraftApple.pl : około 3 miesięcy temu wersca 1.9. Czy byłem karany na serwerze : Nie byłem. Czy pełniłem podobną funkcję na innych serwerach : Nie pełniłem, jeśli mi się uda na, tym to będzie mój 1. Chciałbym zmienić na CraftApple żeby na spawnie był parkour a na końcu parkoura nagroda np. 1 diax / 1 emerald. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik : powinien dawać ostrzeżenia lub /kick (nick) Netykieta albo /mute (nick) 1 h i na pewno nie powinien dawać kicków bez powodu, powinien pomagać graczą/vipą/svipą w sprawach np. Jak zdobyć elytre lub podawać link do forum strony serwera . Dlaczego chciałbym być pomocnikiem : Lubię pomagać graczom serwera i zrobić niektórych graczy tak żeby nie przeklinali np. o ktoś mi spami na /msg co mam zrobić?? np. miszczu15 daj mu /ignore (nick gracza) albo powiedz żeby przestał ale jak nie przestanie to najlepiej /ignore (nick). W jaki sposób załagodzę powstałe konflikty : Przestańcie się kłócić nie warto to tylko gra a jak się kłócicie to najlepiej sobie każdy niech napisze /ignore (nick) bo jak nie umiecie inaczej rozwiązać tej sytuacji to innej nie ma. Czy posiadam umiejętności współpracy z ludźmi: Tak posiadam współpracę z ludźmi. Opisz swoją osobę: Mam na imię Kacper mam 14 lat. Urodziłem się w Brzydowie, nie mam team speaka, posiadam skype. Gram na serwerze dziennie od godziny do pięciu godzin, lubię każdy kolor. Jestem uprzejmy, lubię pomagać. Mieszkam w niedużym domu. W domu znajduje się pięć pomieszczeń. Opisz swoją dyspozycyjność: bardzo dobra w 75% z 100%. Umotywowanie podania: Kolega mnie na mówił, gra więcej niż ja nick jego to : igusb123 .
Podanie Mało estetyczne, nie czytelne W ogóle nie widzę Cię na serwerze Trochę krótko grasz w Minecraft Jestem Neutral
Masakra :d Wszystko jest nieczytelne. Poza tym; Same błędy.. Zła forma, powinieneś był wyjaśnić w jaki sposób to zrobisz, nie jakiego sformułowania użyjesz w takim przypadku. Rozbawiłeś mnie tą odpowiedzią do łez Pytanie było inne. Uważaj bo ktoś w to uwierzy.. W tym wieku ludzie piszą rozprawki, nie bajki. Miałeś opisać swoją osobę, a nie wymieniać liczbę pomieszczeń, które znajdują się w Twoim domu. Takie informacje nas nie interesują. Bardziej chodziło o przedział od której godziny do której/ ile godzin średnio w ciągu dnia. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Tak jak napisał LuckLucky10 - Masakra. Według mnie całkiem długo grasz w minecraft, to dobrze, że nie byłeś karany... Więc: Plusy: - (według mnie) całkiem długo grasz w grę Minecraft; - Nie byłeś karany Minusy: - Błędy ortograficzne - Podanie jest nieestetyczne. - w ogóle nie widzę Cię na serwerze ;/ A tak poza tym... Czyli, że masz 14 lat. Na dole widać, że popełniłeś jednak kilka błędów ortograficznych. Uważam, iż osoba w Twoim wieku powinna już to wiedzieć, zwłaszcza, że takich zasad ortograficznych uczymy się już w czwartej czy piątej klasie. Przepraszam, jednak administracji oraz ekipy nie będzie jednak interesowało, gdzie mieszkasz. Jestem na NIE.