MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Creative

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika adeluna7, 28 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No witam :D

W tym wątku chciałabym zaproponować, aby na spawnie na serwerze creative dodano różne tajemne pokoje. W pokojach mogłyby znajdować skrzynki z różną zawartością, np. z jakimiś fajnymi główkami, bannerami lub coś w ten deseń.

Dlaczego to proponuję? Ponieważ ludzie, którzy wchodzą na serwer creative czasem nie mają nic do roboty, niektórym osobom nie chce się budować.

Na spawnie znajduje się wielkie drzewo. Można by to bardzo fajnie wykorzystać. Na przykład w jakimś tajemnym miejscu w korzeniach byłoby zejście do "wnętrza" ziemi. Tam mógł by być labirynt, a nagrodą za jego ukończenie byłaby jaka,ś fajna główka lub spoko banner

To jest tylko jedna z wielu propozycji, które mącą mi się w głowie. Może dodacie coś takiego, fajnie by było

Pozdrawiam~adeluna7

Reklama
  2. Air

Air Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bardzo fajny pomysł, jestem za. Chociaż można to jeszcze ulepszyć... jakieś parkoury... zagadki... i w ogóle w tym drzewie można zainstalować.

3. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kolejna propozycja:
    Na całym spawnie CV jest sporo drzew lub ozdób. Pod kilkoma z nich mógłby być teleport do losowego miejsca z którym znajdowałyby się zagadki i parkoury. Albo escapy.

Co o tym myślicie?

4. Normaly

Normaly Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Propozycja pierwsza jest nawet ok, ale Administracja już teraz ma dużo pracy, przy nowych trybach, więc moim zdaniem można by było to odłożyć na przyszłość. Natomiast propozycja Mi się nie podoba.

5. Air

Air Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pisałem prośbę o dodanie rangi "Budowniczy", lecz oni napisali:

"Ten pomysł już był i nie przeszedł.

Budowaniem wszelkich struktur i lokacji zajmuje się cała ekipa administracyjna w mniejszym lub większym stopniu. Jak widać do tej pory dajemy sobie wyśmienicie rade."

lecz jednak administracja wie lepiej... bo po co nowa ranga, skoro admini "ogarniają" (nie sądzę) wszystko... i ja się pytam... gdzie jest tu sens ? za mało ludzi robi za mało rzeczy... a... co do prac na Skyblock'u... to wątpię.

Dziękuję za wypowiedź.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę