MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_V_B0T_V_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _V_B0T_V_, 1 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _V_B0T_V_

_V_B0T_V_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Piotr

Dokładny nick w grze: _V_B0T_V_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival około 2 - 3 h dziennie.

Data urodzenia: 07.09.2001r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Około 2013-2014 1.2.5 Single, 1.5.2 Multi.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Około 2014 r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, miałem bana za pomoc graczowi posiadjącemu xay, bo mnie oszukał

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, miałem rangę HeadAdmin na serwerze, na którym grało około 60 graczy.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić jedynie /warp arena, aby nie było tych miejsc z bugami na pvp, ale wiem, że to też nie jest takie proste takie coś zlikwidować.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać w różnych problemach i pomagać graczom na serwerach.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw próbuję dojść do tego, czyja jest wina sporu, a potem staram się to załagodzić.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę, że tak, napiszę to w opisie.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Witam, nazywam si Piotr. Jestem pozytywnego nastawienia graczem, który lubi pomagać innym.
    Potrafię współpracować z innymi ludźmi, jeszcze niedawno byłem h@ na dosyć ciekawym serwerze, na którym grało 60 osób i tam szło mi dosyć nieźle.

Określ swoją dyspozycyjność: Około 79,90%

Umotywowanie podania:
    Bardzo miła administracja, ogarnięty właściciel.
    Mili gracze na serwerze typu:
    - ThunderBuddys
    - DejVoo
    - Brotherwood
    - Kruku

Z góry dziękuję za wszelkie poprawne opinie na mój temat + -
    [hr]
    ip serwera, na którym pracowałem jako członek ekipy mogę podać PaniAdmin na pv.

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    To może się w końcu wypowiem. Podanie estetyczne, błędów niewiele. Przydatne mogłoby być twoje doświadczenie na tym serwerze jako gracz i na tamtym innym jako HA. Jednakowoż. Tak, to słowo musiało paść. Jednakowoż mam pewne zastrzeżenia. W oczy rzuca się przekopiowany z innego wątku punkt na temat obowiązków/uprawnień pomocnika. Takie rzeczy trzeba pamiętać, umieć określić własnymi słowami. Co z tego, że to tu jest tak ładnie, skoro możesz połowy z tego nie rozumieć? Punkt "Opisz swoją osobę". Jest tam napisane, iż wymaga się min. 5 rozbudowanych zdań. Ty napisałeś 3 zdania. Punkt "Określ swoją dyspozycyjność". Raczysz wyjaśnić, co oznaczają te procenty? Nic a nic mi one nie mówią. Punkt "Umotywowanie podania". Chyba coś źle zrozumiałeś, tu nie chodzi o tzw. podlizywanie się Administracji, lecz o umotywowanie swojego podania, uzasadnienie, dlaczego ma być zaakceptowane czy coś takiego. Punkt opisujący, dlaczego chcesz zostać pomocnikiem. To, co tam napisałeś, może robić każdy zwykły gracz. Nie potrzeba do tego członkostwa w Ekipie.
    Reasumując, jestem na nie. Tak właśnie, na nie. Tak, dobrze czytasz, jestem na nie. Tak, wiem, nieestetyczna odpowiedź, ciężko się czyta. Nie lubię BB-Code. Tego już nie musisz czytać, tu nie ma nic ciekawego.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Kłamca
    Jestem na NIE

4. _V_B0T_V_

_V_B0T_V_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zapomniałem o tym banie, dziękuję za przypomnienie
    [hr]
    Tak troszkę źle to odebrałeś.
    Nie jestem lizusem.
    Napisałem 3 zdania, bo nie miałem więcej nic do pisania.
    Twoja wypowiedź jest mało czytelna, może więcej twardej spacji ?

5. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No wiesz, edytowałeś podanie wtedy, kiedy już zostało ono ocenione. Jest mało błędów. Niestety byłeś/aś karany.

Na obecną chwile neutralny pozostanę ;)[​IMG]

6. Kuba9781

Kuba9781 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ładne podanie. Ale ci powyżej się nie zgadzają. Ja też do średniej liczby elementów bym się przyczepił

Jestem na neutral

7. _V_B0T_V_

_V_B0T_V_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie liczy się co inni mówią, liczy się twoja opinia.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę