Dzień dobry Nazywam się Kacper Mój nick w grze to:miszczu15. W grze przebywam tak do 5 godzin dziennie a najchętniej na Craftapple. Urodziłem się 10 lipca 2002 roku. Grę w minecraft zacząłem grać 2,3 lata temu w wakacje od wersji 1,7. Na Craftapple zacząłem grać jakieś 2,3 miesiące dnia nie pamiętam. Nigdy nie byłem karany i myślę że nie będę. Nigdy nie pełniłem podobnej ani wyższej funkcji. Myślę że nic nie trzeba zmieniać jest wszystko w porządku. Pomocnik ma uprawnienia dawać:/kick,mute, a obowiązek pomagać moderatorom w chatu, tłumaczyć komendy graczom itp,zgłaszać bugi/problemy administracji i być dyspozycyjnym. Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym nawet już się staram odpowiadać na pytania innych graczy na chacie lub msg. Konflikt rozwiązałbym najpierw od zapytania dlaczego powstał konflikt a następnie bym porozmawiał z graczami którzy zaczęli konflikt że nie warto się kłócić bo to tylko gra. Jak najbardziej posiadam umiejętność współpracy z ludźmi. Teraz coś o mnie mam 14 lat chodzę do 1 klasy gimnazjum i mieszkam w niedużej miejscowości na warmińsko-mazurskie. W wolnych chwilach lubię pogrzebać w silniku od samochodu i w wakacje dorabiam sobie jako pomoc na budowie, lubię również grać w piłkę nożną jako napastnik ale i bramkarz nawet dobrze mi idzie w szkole dobrze się uczę tylko mam z fizyką problem a reszta jest dobrze.Jestem śmieszny przynajmniej tak mówią. Jestem dyspozycyjny w dni robocze od 16 do 21 bo szkoła o w weekendy od 8,9 do 22. Teraz umotywuję swoje podanie będę pilnował porządku na chacie i będę sprawiedliwy co do kick i mute. Mam nadzieję że będę tym pomocnikiem ponieważ bardzo mi na tym zależy byłbym wdzięczny miłego dnia życzę B)
Powinieneś był odczekać 1 miesiąc przed złożeniem następnego Podania. Nie dostosowałeś się, dlatego też to podanie nie będzie rozpatrywane.