MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

antexol

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika antexol, 2 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Imię: Antek
    2. Dokładny nick w grze: antexol
    3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na serwerze survival. Przeważnie gram 3,5 h dziennie, a w weekendy nawet 6 h.
    4. Data urodzenia: 18 października 2003 roku.
    5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę w minecraft rozpocząłem 5 lat temu, na wersji 1.7.2
    6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple.pl grę rozpocząłem 2,5 roku temu.
    7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na serwerze ani na forum.
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie pełniłem takiej funkcji, ale znam obowiązki związane z tą pracą.
    9. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wydaje mi się, żę nie ma potrzeby zmian na Craftapple, ponieważ według mnie jest on dobrze zorganizowany administracyjnie, jak i wizualnie.
    10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Pomocnik posiada uprawnienia do:
    -Wyrzucenia gracza komendą /kick [Nick] [powód] za: omijanie cenzury, obrażanie innych graczy, spam na czacie oraz za reklamę serwerów.
    -Wyciszenia gracza komendą /mute [Nick] [czas] za: ciągły brak stosowania się do poleceń pomocnika, reklamę innych serwerów lub za długotrwały spam.
    Pomocnik posiada następujące obowiązki: powinien informować administrację o problemach zgłaszanych przez graczy i pomagać grającym w opanowaniu komend i prawidłowej gry.
    11. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomagać graczom, którzy dopiero rozpoczynają przygodę z grą na tym serwerze i pilnować tych, którzy nie stosują zasad zawartych w regulaminie.
    12. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłuchałbym obu stron, łagodnie wytłumaczył, że sprawa jest lub nie jest karalna i rozwiązałbym konflikt zaleceniem komendy /ignore [Nick].
    13. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej, często w szkole robię projekty z kilkoma osobami, a na serwerze wspólnie z dwiema osobami prowadzę swoje gospodarstwo.
    14. Opisz swoją osobę: Nazywam się Antek i mam 13 lat. W tym roku kończę VI klasę szkoły podstawowej. Jestem energicznym i żywiołowym chłopcem. Bardzo lubię grać w piłkę ręczną. Satysfakcję sprawia mi też projektowanie wieżowców, niektóre z nich zamiesciłem na serwerze. Łatwo nawiązuje nowe kontakty z ludźmi. Chętnie pomagam innym i nieraz jestem mediatorem w sporach rówieśników.
    15. Określ swoją dyspozycyjność: Codziennie od 16-21 a w weekendy od 12 – 22. Kontakt ze mną może być prowadzony poprzez: Skype, gmail, sms.
    16. Umotywowanie podania: Długo gram już na tym serwerze, w związku z tym chciałbym sam utrzymywać porządek na czacie i pomagać innym graczom.

Reklama
  2. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ok, teraz ja.

Na tak:
    - czas gry
    Na nie:
    - Nie widzę ciebie w grze

Na razie jestem na Tak. Ale uważaj, to może się zmienić

Pozdrawiam ~adeluna7

@antexol
    Mogłam tego nie dostrzec, może po prostu się mijamy :)

3. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Często pomagam, ale mogłaś tego nie dostrzec.:]

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie bardzo ładne, proste i miło je się czyta. Wygląda porządnie.
    Dużym plusikiem jest Twój długi staż na serwerze oraz w MC, choć nigdy nie pełniłeś takiej funkcji, to myślę, że szybko wszystkiego się nauczysz.
    Miło, gdy ktoś uczy się na swoich błędach i stara się poprawić. Zastosowałeś się do wielu uwag, które wystąpiły pod wcześniejszymi podaniami. Widać, że Ci zależy i poważnie podchodzisz do tej funkcji.
    W grze starasz się pomagać, wiele tłumaczysz, odpowiadasz na pytania i zwracasz uwagę graczom łamiącym regulamin. Poza tym pokazujesz, że jesteś opanowaną i miłą osobą.

Jestem jak najbardziej na TAK :)

5. ibladeza

ibladeza Użytkownik

Docenione treści:
    0
    5 lat temu była wersja 1.7.2 ?

Podanie nie najgorsze, przyzwoite, widać, że nie pisane na szybko.

Myślę, że warto Ci dać szansę.

TAK

6. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mogłem się pomylić bo 5 lat temu... to było.. :]

7. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Wyznaję zasadę, że wypowiadam się tylko pod podaniami które coś sobą reprezentują.
    A więc zacznimy:

Przeczytaj moją ocenę końcową jeszcze raz (link)

Wiesz co? Dałeś radę.

Ale po kolei.
    Podanie:
    Estetyczne, proste, nie przesadone ani nie ubogie. Idealne.

Punkt po punkcie pokazujesz swoje pojęcie o co w tym wszystkim chodzi. To naprawde zaprocentuje w przyszłości.

Formułowane przez ciebie zdania są składne i czytelne (5 z polskiego :D).

Znasz komendy pomocnika i rozumiesz jakie obowiązki niesie ze sobą posiadanie rangi.

Ogółem, nie mam się do czego doczepić :)

Osoba:
    Dałeś mi się poznać jako spokojna ugodowa osóbka. Przypisałbym ci też cechy uczciwości i umiejętności współpracy. Nie widziałem ani razu u ciebie araków agrsji, wykazujesz się opanowaniem.

Nie wiem jakim sposobem adeluna cie nie widywała na serwerze. Może gracie na różnych trybach o_O

Praktycznie codziennie widzę twój nick na chat, i to nie tylko w wypowiedziach związanych z grą, ale zdarzyło ci sie wyręczyć mnie w wyjaśnieniu jakiegoś problemu u innego gracza. Chwali się :)

To, że składasz kolejne podanie świadczy moim zdaniem o tym, że zależy ci na tej randze i mimo popełnionych błedów nie odpuściłeś tyko poprawiłeś co trzeba i do przodu ^^

Można by pisać i pisać...

Jestem na Tak :)

Reklama
  8. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    „Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą”

[size=medium]Jeżeli twoja osoba mówi, a także chce dojść do ekipy serwera, musi zrobić wszystko, by pozostać w niej na dłużej.
    Nie może się ociągać, nie pomagać...

Jesteś człowiekiem który raz umie pomóc drugiej osobie, a znów innym razem totalnie ją olewa.
    Nie wiem, czy jesteś w stanie wziąć to na własne barki i iść swoją ścieżką na której będziesz rozwijał się jako przyszły POMOCNIK.
    Trzeba sobie zdawać sprawę, że wejście do ekipy serwera wiąże się z jakimiś obowiązkami.
    Obowiązki które musi pełnić POMOCNIK wypisałeś wyżej w podaniu. Teraz zastanów się czy sprostasz pomaganiu czasem, więcej niż jednej osobie w jednej chwili.
    Nie jest to proste, ponieważ trzeba posiadać niezwykłą cierpliwość.

„Koncentruj się bardziej na własnym charakterze niż na własnej reputacji, ponieważ charakter stanowi o tym, kim naprawdę jesteś, a reputacja to jedynie to, kim jesteś w oczach innych ludzi”

Gdy na Ciebie patrzę, co robisz w grze, jak się zachowujesz, zdaję sobie wtedy sprawę, że tak naprawdę próbujesz na siłę przypodobać się użytkownikom serwera.
    Nie robisz tego bezinteresownie.
    Starasz za wszelką cenę "pomagać" tym graczom, lecz nie robisz tego z przyjemności, ani nawet z obowiązku.

„Nie wystarczy tylko posiadać dobry umysł. Najważniejsze jest, by go dobrze używać”

Jesteś jeszcze młodym człowiekiem który ucząc się patrzy w przyszłość na świat. Spostrzega swoje błędy i czasem syzyfową pracą próbujesz go naprawić.

Podanie jest dość krótkie. Błędy interpunkcyjne walają się w każdy zdaniu. To podanie jest ładniejsze od twojego poprzedniego, lecz czasem nie wystarczy napisać ładnej pracy, by od razu zobaczyć jaki ten człowiek jest.

Aktualnie nie jestem w stanie powiedzieć, czy jestem za tym, abyś wszedł w kręgi ekipy.
    [/size]

9. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za ocenę, a błędów nie jest dużo, prawie w ogóle nie ma. :)

10. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Grę na Craftapple zacząłeś 2,5 roku temu, a konto na forum założone w maju 2016. Aktywność na serwerze to nie wszystko.

@
    Samym tym podaniem nabiłeś 4 posty z 8.

11. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE
    1.Nie udzielasz się na forum
    2.Niski wiek
    3.nabijanie postów
    4.Nie widzę, żebyś pomagał na serwerze
    5.Twoja przeszłość, którą znam budzi we mnie odrazę, jeśli chodzi o budowanie zboczonych rzeczy na creative.

Podsumowanie:
    Uważam, że człowiek z taką przeszłością w ogóle nie powinien myśleć o zostaniu pomocnikiem (chyba, że się zmieniłeś). Tak jak wspomniałem jestem na małe NIE

12. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę