MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Akcja Charytatywna.

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika mati1x1, 1 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witam. Proszę obejrzeć te podane filmiki (Linki)

- Link ->Filmik #1

- Link ->#2

- Link -> #2

Co chcem z tego wynieść ?
    Chcem tym dzieciom pomóc jak i ReZIgiusz. To jest Akcja Charytatywna która ma doświadczyć że internet też ma moc.
    Jeśli kupisz jakieś koszulke/bransoletkę sylikonową pomagasz dzieciom ;).
    Link do Kupna:
    Link
    PS: Proszę nie wstawiajcie posta do kosza, chcem pomóc dzieciom z okazji dzień dziecka ! :)
    Zaznaczam że akcja trwa 24 Godziny.

Reklama
  2. Spring_Bonnie

Spring_Bonnie Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeśli dzieci mają (powiedzmy) raka to po uj im pomagać jak i tak będą gryźć ziemię? Moim zdaniem bezsensowana akcja.Żegnam ozięble Vezmox
    #PisanieZTelefonu #NiePomagamDziecią

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    _Vezmox_ A co zrobisz jak ty zachorujesz na raka czy inną chorobę. Też byś tak powiedział ? Nie sądzę.

4. Spring_Bonnie

Spring_Bonnie Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moje życie grosza ni wartę więc co ludzią po mnie? Jestem znienawidzony przez większość populacji na serwerze.Jestem jaki jestem nikt mnie nie zmieni.Nie żal mi dzieci z chorobami takimi jak np.Rak Mam je gdzieś i nie budujcie gównoburzy z mojego zdania.Żegan ozięble
    #PisanieZTelefonu #NieObchodząMnieDzieciZChorobami

5. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    _Vezmox_ po prostu myślisz tylko o SOBIE a te dzieci mogą wyjść z choroby a jak nie to będą w lepszym stanie.A wiesz dlaczego jesteś znienawidzony?Takim właśnie zachowaniem.

fox12

6. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Trzeba być kawał S.... żeby napisać, a nawet pomyśleć "po uj im pomagać jak i tak będą gryźć ziemię?"

Niewiemy z jakich przyczyń twoje życie jest warte mniej warte niż chomika w klatce, jednak strasznie wylewasz tą żałość i gorycz na naprawdę Bogu ducha winne dzieciaki, które nie miały tyle szczęścia co my żeby codziennie wstać z uśmiechem na buźce, i cieszyć się dalszym życiem

Osobiście jakbym usłyszał taki tekst z twoich ust, to bym ci mimo moich zawiasów przestawił troszkę pod kopułką.

Jesteś znienawidzony ? Świetnie , widać nadal jeszcze na czaisz na czym polega życie, Wchodząc wieczorem na forum i czytam takie obrzydliwe posty to robi mi się niedobrze i strasznie mi popsułeś humor

Jeżeli twoje życie jest aż tak żałosne jak twoje posty, możesz zawszę wybrać naprawde szeroki asortyment uwolenienia się, ewentualnie przestań się udzielać na forum, Wszystkim będzie o niebo milej

7. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    A nie lepiej znaleźć rekomendowaną Fudacje, zamiast robić jakieś akcje z jakimś tam jutuberem? Prorsze cie.

Ja nie mam nic przeciwko pomaganiu, ale nigdy nie zaufam Reziemu karolkowi stuu czy innym by wspomagać ich w ich "akcjach" wierząc, że cały dochód pójdzie na pomoc.

#Wybijanie się na cudzej krzywdzie...
    #Cały rezi

Reklama
  8. Spring_Bonnie

Spring_Bonnie Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Po prostu mam gdzieś dzieci z chorobami bo pogódźmy się z tym, że one i tak umrą więc po co marnować swoje oszczędności na powiedzmy 'trupa'.Nie dajecie fundacji pieniędzy na spełnienie marzeń ale na jego trumnę takie życie nie zmienisz tego.Moim zdaniem wyrzucamy pieniądze w piach na trumnie dzieciaka.Jestem jaki jestem mnie i mojego myślenia nie zmienisz więc proszę mnie nie wyzywać bo każdy ma swoje zdanie na forum a moim zdaniem jest właśnie to.Nie dam na to nawet złamanego grosza! I tak umrą a to co im spełnimy przed śmiercią to wyrzucenie pieniędzy.Żegnam ozięble bólo dupców.
    #NiePomoyęDziecią #NieDamNawetGrosza #PisanieZTelefonu

9. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Spring_Bonnie Wyjdź. Jak nie jesteś zainteresowany to po .... się wypowiadasz.

10. Spring_Bonnie

Spring_Bonnie Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem _Vezmox_ Dla Twej wiadomości młody człowieku...

11. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Pomoc dzieciom to jedna z najlepszych uczynków jakie możesz zrobić z swoim życiu.
    Każdy chore dziecko ma szanse wyzdrowieć, a stwierdzenie "i tak umrą" nie jest prawdziwe.
    To prawda, niektórzy odchodzą za szybko z tego świata i nie mają czasu nacieszyć się swoim życiem, ani też zaczerpnąć tego "luksusu" jakie posiadają inne dzieciaki.
    Każdy lekarz na tym świecie robi wszystko, by pacjenta wyleczyć, a w szczególności takiego małego.
    Po za tym, jeżeli masz w dupie te dzieci to się nie wypowiadaj.

12. MsKornel

MsKornel Gość

Właśnie!
    Jeżeli kierować by się stwierdzeniem "i tak umrą" to przecież walnijmy grupowe samobójstwo no bo przecież i tak w końcu umrzemy, więc po co się męczyć :)

13. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Z idiotami sie nie dyskutuje - Wojciech Cejrowski

14. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Do Vezmox-a:
    ...Jak przeżyjesz kolejne 18 latek, to moze zrozumiesz jak okrutne słowa napisaleś.
    Przed Wielkanocą pochowałam jedynego mlodszego brata. Przez 3 miesiące wspieralam go jak mogłam. Dom, praca, szpital. Nie chodzilo o pieniądze, ale o czas kiedy byliśmy razem. Każda godzina i dzień gdy przywiozlam go ze szpitala do domu bo bylo lepiej. Następnego dnia ogladalismy teleexpres i mój brat zasnał, odszedl tak cicho i spokojnie przy mnie.

Vezmox, nie życzę Ci źle, ale kiedyś tam w przyszlosci, gdy śmierc zajrzy Tobie w oczy, a ktoś wypowie podobne slowa skierowane wprost do Ciebie, może wtedy COŚ zrozumiesz, mimo ze będzie juz za późno.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę