MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Poszukuję do wspólnej gry :) (przeczytaj zanim zrezygnujesz)

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Kuczon, 4 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kuczon

Kuczon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, jak w temacie, szukam osoby lub osób chętnych do wspólnej gry, głównie zależało by mi na osobach "dojrzałych" a nie osób które nudzą się po 2/3 dniach zabierają i niszczą wszystko i idą kumać się dalej z sobie podobnymi.
    Nie wymagam żadnych skypów czy ts, miło by tylko było aby osoby te miały ukończone chociaż 15 lat, aczkolwiek nie jest to jakiś mega ważny warunek, zależało by mi też na osobach które lubią budować i dobrze im to wychodzi (kwadraciaki z cobbla są ble), moim celem jest stworzenie takiej pustynnej osady, nie w formie "sojuszniczego miasta" tylko bardziej jako atrakcji turystycznej na serwerze :)

Osoby zainteresowane prosił bym o kontakt mail, w grze (/mail send Kuczon "tekst") plus zamieszczam screena terenu na chwile obecną ciągle w rozbudowie :), poniżej zamieszczam jedyny na chwilę obecną screen terenu (na chwile pisania posta 82x41, cel to 82x82 później zakup svip'a i zwiększenie całego terenu kilkukrotnie :))
    http://i64.tinypic.com/2q3q3pe.jpg

Reklama
  2. Normaly

Normaly Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja mogę ;d

3. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Część Kuczon, bardzo chętnie się przyłączę :) będę dzisiaj ok. 19 - 20

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Nie jestem tu, żeby kogoś ucieszyć możliwością współpracy ze mną. Jestem tu, by przypomnieć, iż punkt 5. w paragrafie 8. Regulaminu mówi, że wstawianie takich wielkich obrazków jest karalne. Proponuję ci wrzucić to w jakiś link i ten link wrzucić, zamiast bezpośrednio obrazka, ucina ci kawałek postu przez to, działasz na szkodę zarówno swoją jak i forum.

5. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Witaj Kuczon. Odezwę się do Ciebie na serwerze ?

6. Kuczon

Kuczon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    przepraszam, już naprawione :)
    robiłem to na szybko i tak jakoś no :/
    jestem gotów przyjąć ostrzeżenie :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę