Witam <zasypia> . Mam problem z komendą /skin zmien . Nie wiem co się dzieje na serwerze. Po 1. nie chce kupować konta premium ;PP bo nie mam hajsu :\ . Prosze, pomóżcie!
Opisz problem dokładniej. Na razie napisałeś, że masz problem z komendą, ale nie napisałeś jaki. Komenda /skin zmien <nick> działa tylko wtedy, gdy zamiast <nick> wpiszemy nick osoby posiadającej premium. Napisz proszę, czy o to chodziło.
Eee... nie dokładnie. Jak wpisze tą komende to wyskakuje napis: You do not have permission to execute is command! . Oto chodziło
Ja moim zdaniem radziłbym zrestartować minecrafta.Gdy to nie zadziała musisz szukać porad u innych osób lub zrobić 2 konto.Żegnam ozięble ~_Vezmox_
Hmm... spróbuj wyjść i wejść na serwer. Jeżeli problem będzie się utrzymywał myślę, że sprawą powinna zająć się administracja.
Ciekawe, ponieważ dzisiaj zmieniałem skina za pomocą tej komendy. Może źle coś wpisujesz? Spróbuj użyć mojego nicku /skin zmien luckyluki
Spróbuj zrestartować minecraft. Jeżeli nie działa odinstaluj go i pobierz ponownie. Może wpisujesz nicki graczy non-premium, wtedy to nie działa. Albo wyjdź i wejdź. Powinno zadziałać.
Powiem tak: na premium z vipem mogę użyć tej komendy. Na nonpremium z graczem nie mogę. A na nonpremium z vipem też mogę. Wniosek: gracze się zepsuli. #ladavitester
Często zdarzyło mi się spotkać osoby, u których komenda nie działa ze względu na launcher piracki. Problem występował tylko na (nie wiadomo dlaczego) popularnym w Polsce launcherze, którego autor podpisuje się słowem zaczynającym się na Z, kończącym na U. Polecam spróbować z innym launcherem, nawet jeśli to nie ten, może akurat zadziała.
Kupcie premium i będziecie mogli wgrać sobie dowolnego skina bez przeszukiwania bazy danych graczy. Przy okazji odwdzięczycie się Mojangowi za grę stulecia. Myślę, że EoT, tj. wątek wyczerpany.