Propozycja tyczy serwera Sky Block. Na Sky Block jest zbyt dużo mobów... Jestem zza żeby zmniejszyć ilość mobów. Druga sprawa. Jestem za wyłączenie creeperów, lub włączenie żeby Creepery nie niszczyły, to zniechęca graczy do gier. Zachęcam do oceny graczy.
Jak dla mnie pomysł ze zmniejszeniem ilości spawnu mobów nie jest z byt dobry w tedy ten SkyBlock by był za łatwy bo i tak na skyblocku się nie respi dużo mobów. Lecz wyłączenie tego aby Creepery niszczyły to dobry pomysł np. jeśli ktoś ma warp'a na swojej wyspie to może ktoś tam pójść poszukać Creepera i zniszczyć mu wyspę w ten sposób.
Potwory i ich efekty to uroki starego, pierworodnego, najlepszego SkyBlocka i samego Minecraft'a Nie róbmy z wszystkich trybów FreeBuild'a czy Creativa. Definitywnie na NIE.
Mati1x1 zgodzę się tylko co do drugiej propozycji. Creepery się nam tutaj nie przydadzą. Co do pierwszej sugestii to powiem tylko tyle: nie mielibyśmy na czym expić . Urokiem każdego SkyBlocka jest właśnie mobgrinder, do którego (jak każdy wie) potrzebne są moby.
Spawn-rate potworów został zmniejszony. Creepery nie niszczą otoczenia kiedy wybuchają na osobę odwiedzającą wyspę.