1. Nick:Notch 2. Wiek:37 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3:Nie wiem , wole Mumble 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:Nie, przybyłem tylko i wyłącznie na skargę. (Cytując moi amerykańscy prawnicy dobierają wam się właśnie do dupy, zadzwońcie do Phil'a Spencera) 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3:Nie , wspominałem już ,że ts to przeżytek , wolę mumbla , ts jest dla plebsu. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego:Nie, ale takowego możecie dostać od Lecha Krzysztofa Paprzyckiego, tj sędzia najwyższy izby karnej. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Znam tylko javę, czyż to nie najważniejszy język. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie i nie zamierzam , tym bardziej non profit, jak przejdzie mi chandra to może sypnę groszem na ten przybytek. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: 10. Dlaczego Ty:A dlaczego Wy ? Ja mam zajęcie, i do tego za Dollary, takie czasy Not even close baby! Dobrze , że sprzedałem te Klocki. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:Śmierdziuszek , Pierdziuszek oraz Pan Prokurator Dziura w Dupie. 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3ewnie jakieś takie ,adekwatne do jego inteligencji. Np. Odgarnianie mojego podjazdu ze śniegu w zimie, polerowanie mojego berła, tudzież butów,a i zapomniałbym o kawce, lubię z mlekiem , trzy łyżki cukru, mleczko ma być półtłuste. Najlepiej szwedzkie 2,3 % tłuszczu inaczej mam wzdęcia.
RE: 1. Nick: 2. Wiek: 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 4. Czy grasz na serwerach cr JESTEM NA TAK!!!!!!!
RE: 1. Nick: 2. Wiek: 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 4. Czy grasz na serwerach cr A ja za a nawet przeciw !