Witam, bardzo mnie denerwuje jak nie wiadomo skad zrespi się creeper i zniszczy ci połowe domu. Rowniez creepery wykluczają mob-grinder który bardzo się przyda jak nie ma expiarki. Składam propozycje aby wyłączyc wybuch creeperom albo usunąć je z trybu. Oczywiscie mowa o serwerze skyblock.
Ahh no tak. Wybacz niedoczytanie odpowiedzi od właciciela serwera pod zacytowanym postem. Przeczytałem "zostały wyłączone"... Tak, faktycznie tryb skyblock powinien mieć wyłączone wybuchy creeperów. Tak przynajmniej mówi statystyka, ponieważ 99,9 % serwerów SkyBlock ma wybuchy wyłączone. Usunięcie spawnu creeperów wiązało by się z potrzebą dodania płyt muzycznych do sklepu. To kiepski pomysł. Jestem za wyłączeniem wybuchów creeperów na wyspach.
Tak samo jak Kruku, jestem za wyłączeniem wybuchów creeperów. Nie jest to potrzebne, ale spawn creeperów powinien zostać. Pozdrowionka
Otwiera Księgę Wiedzy Tajemnej... Co jest potrzebne do tego, aby spawniły się potwory ? - Ciemność Co jest potrzebne do tego, aby znikła ciemność ? - Światło Co jest potrzebne do tego, aby pojawiło się światło ? - Ogień Co jest potrzebne do tego, aby pojawił się ogień ? - Pochodnia Co jest potrzebne do przygotowania pochodni ? - Patyki/Kijki i Węgiel Skąd wziąć oba te składniki ? - Drzewa rosnące na wyspie. Problem rozwiązany. Na mojej wyspie nie ma już Creeperów.