MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Urodziny CraftApple

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Xymor, 8 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ech wy się nie znacie.
    Tak naprawdę wszyscy kochamy ten serwer za niepowtarzalne lagi, których nie znajdziecie nigdzie indziej. Zobaczycie jak wam zabraknie kiedyś tych lagów. Jeszcze za nimi zatęsknicie.

AMEN

Reklama
  2. KaikoAikoIkoKoO

KaikoAikoIkoKoO Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bo poznałam fajnych ludzi i jest tyle funkcji których na innych serwerach

Załączone pliki:

• JINx.jpg
      JINx.jpg
      Rozmiar pliku:
      10,6 KB
      Wyświetleń:
      13
  3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Witam,

Na wstępie, chciałbym podziękować wszystkim za udział lub/oraz wsparcie w konkursie.

Szczególnie chciałbym podziękować użytkownikowi mariom222. Gdyby nie jego hojność, nagrody byłyby znacznie uboższe.

Ale przejdźmy do tego na co wszyscy czekamy.

Wyniki konkursu:

Miejsce Pierwsze
    Gabi48
    Jednogłośnie uznaliśmy, że to właśnie tobie należy się główna nagroda za tak wyjątkowe życzenia urodzinowe. Możliwe, że nie nie wiesz jak bardzo Twój tekst trafił w teraźniejsze wydarzenia oraz jak bardzo spodobał się zarówno Mi jak i Administracji. Gratuluję i proszę byś zgłosiła się do mnie na serwerze po odbiór nagrody.

Miejsce drugie
    Adam896
    Świetnie opisane. Ten serwer rzeczywiście "ma moc" przyciągania/utrzymania graczy i nie mowa już tylko o tobie. Wielu graczy doświadczyło już podobnego uczucia i choć mieli definitywnie odejść powracali w nasze grono. Poza tym chciałbym podziękować za bardzo wartościowe życzenia dla CA. Gratulacje!

Miejsce Trzecie
    adeluna7
    Doskonale to ujęłaś. "wszyscy gracze tworzą wspaniałe wspomnienia". Właśnie takie rzeczy się zapamiętuje. Serwer dla każdego z nas ma inną wartość. Wszystko zależy od bagażu wspomnień jakie ze sobą zabieramy. Brawo!

Miejsce Czwarte
    maksiu07
    Dziękujemy za miłe słowa. O to własnie chodzi! Mimo usterek, przerw, lagów są osoby którym ten serwer podoba się od A do Z. Dziękujemy Tobie i "kotom?"xD Za wspaniałe życzenia. Gratki!

Miejsce Piąte
    szakal407
    Szczerze, krótko i zwięźle. Niby nic wyjątkowego Wszystkiego naj itd. Chciałbym jednak zwrócić uwage na jedno zdanie: "chciałbym podziękować ludziom z którymi spędziłem miłe chwile na craftapplu i mam nadzieje że spędzę kolejny rok dobrze się bawiąc". Największa nagroda dla osób które prowadzą ten serwer. Docenienie przez graczy. Dziękujemy :)

To już koniec listy osób znajdujących się na podium, ale nie ma obawy zorganizowałem dla was swego rodzaju "nagrodę pocieszenia" w postaci 1 kox jabłka dla każdego z uczestników konkursu, którzy nie znaleźli się na podium. Chciałbym w ten sposób podziękować za wszystkie życzenia jakie padły pod adresem CA.

Na zakończenie chciałbym by osoby, które brały udział w konkursie zgłosiły się do Mnie po odbiór nagrody na serwerze Survival.

Jeszcze raz dziękujemy i...
    Do zobaczenia za Rok :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę