Witajcie! Zauważyłem tak ogólnie że na naszych serwerach CraftApple nie ma takiej komendy jak /remember która daje możliwość zalogowania się jeden raz i przez następnych 7 dni maszyna nie będzie nas "wylogowywać".Wraz z tą komendą chyba trzeba wprowadzić /logout. To jest moja propozycja zastanówcie się nad tym.Jeśli uznacie że : -okej,może być to fajnie, jeśli nie to też będzie okej fox12 :>
No jest automatyczny zapis auto logowania. Ja się zalogujesz, to na tym Ip po wylogowaniu będziesz mógł wrócić bez logowania przez najbliższe (chyba) 4 godziny. Obawiam się, czy takie coś nie byłoby niebezpieczne, szczególnie gdy jakieś rodzeństwo gra w mc i jedno drugiemu (podczas tych 7 dni) wejdzie na konto i zrobi jakiegoś "psikusa". Potem żal i zgrzytanie zębami bo spory rodzeństw przenoszą się na forum i powstają wtedy wątki "Ktoś mnie okradł"... Co do komendy /logout. Nie znam przyczyny, czemu nie została ona włączona. Fajnie by było gdyby jednak dało się jej używać. _________________ @Edit Faktycznie, /logout działa. Jeszcze jakieś 1-2 mies. temu nie działało...