Od dłuższego czasu usiłuję odpalić Launcher Non-Premium, jednak wykonanie tego powoli zaczyna graniczyć z cudem... Włączam Launcher. Wpisuję nick. Klikam Log in. I od tego momentu zaczyna się wszystko psuć... Wybieram wersję. Klikam play. Launcher ładuje się do połowy, zacina się, następnie cały się wyłącza, a na środek pulpitu wyrzuca powiadomienie http://scr.hu/0q9zj/ixmvk Niejednokrotnie wyrzucałam folder .minecraft, przeinstalowywałam Launchery, a nawet je zmieniałam. Z trzy razy przeinstalowałam również javę. I nic... Ma ktoś jakiś pomysł? ;-; Z góry dziękuję. Ps. Podkreślam po raz drugi, iż tyczy się to tylko Launcherów Non-Premium. Ten z Minecraft.Net działa bez zarzutów
Shiginima v3.1000 próbowałaś? Nie podam linka bo będzie, że reklama, ale ja właśnie z takiego korzystam (tylko taki mi działa). Sys Win7 64 bit Java v8 update 77 (build 1.8.0_77-b03) Może podpasuje ci moje propo
Hymm wątpię aby to było to lecz może pomorze, Wejdź w Edit Profile Tam na dole powinnaś mieć JVM Arguments i zaznacz to potem będziesz miała dostęp do -Xmx1G -XX: Potem zmień tą jedynkę na dwójkę -Xmx2G -XX: Może ci to trochę przeciążyć kompa zależy czy masz dobry Po tym jeśli to wgl zadziała zmień TxT (Jeżeli wgl masz Jakiś TxT) na jakiś mało wymagający i możesz tą dwójkę zmienić na jedynkę Ja kiedyś miałem taki problem i to zadziałało lecz nwm jak w twojej sytuacji skoro Launcher Premium ci normalnie działa
Gangus, ram przypisany do Mc od ponad roku to 2GB. A jeśli chodzi o TxT... Na Launcherze Premium używam Faithfull'a 64x64 z 1.8, a w tych - Non Premium, które nie działają - nawet nie mam jak tego ustawić, bo nie ładuje się nawet główne Menu Mc (tryb jednoosobowy, tryb wieloosobowy itp).
Pozzukaj może w %appdata% czy nie ma tam jakiś innych folderów które utworzyły sobie lunchery. Nie chodzi mi o .minecraft, tylko o zupełnie odrębny folder z rodzaju MinecraftLuncher. Najlepiej przeszukuj folder Roaming. Jak coś znajdziesz - Ctrl+Shift+Delete