Witajcie! Dziś z przykrością chciałbym złożyć skargę na naszych czat moderatorów. Czemu? -Bardzo rzadko wchodzą na serwer. (A w swioch podaniach pisali, że mogą ponad 5h poświęcać na serwer....) -Jak już na nim są to nie robią kompletnie NIC -Olewają graczy i Czat -Cytat z dzisiaj : [Dzisiaj 18:13:28] wojtek1234: __sid__ napisał na mnie h** a spokxx czatmoderator widział to i go nie wikickował jak nie wierzycie to cowgnijce czat !! -Przykładowa sytuacja: na serwie było dwóch czatmodów. Ros, Toper, hasko, mobilek, jestbezprawa i kilka innych osób zaczęli się kłócić i wyzywać(jest nawet o tym wątek w dziale "BanowanieKont"). Żaden z CzatModów nawet się tym nie przejął. Potem przyszedł MrAster i to wszystko ogarnął. Bardzo proszę w imieniu większości graczy o ogarnięcie niektórych osób z Administracji. Dziękuje, pozdrawiam.
Monday pisal ze jego siostra wchodzi teraz na mc. Spokkxxx pisal ze ma wazne sprawy i musi lecieć. Astara zawolalem bo byla masakra. Sorry ze bez polskich znakow ale jestem na fonie. Nie tyle ogarnac ale MUSI BYC ICH WIECEJ. Infiniter nie chce nic obiecywać ale jesli mi cos wypali to na Apple wpadnie kolo 50 osób. To nie potwierdzone, ale mozliwe. I nie wiem czy ta liczba ale zobaczymy.
jak tak klniecie na siebie non stop to nie da się ogarnąć i nie jestem w stanie tego wszystkiego zobaczyć bo czat szybko ucieka, Mrastar jest dobry? fakt ogarnia wszystko szybko dostanie kolejny awans a ci którzy są gorsi skończą marnie z tym wszystkim
HALO ?! My nie jesteśmy robotami ani zadnymi botami co odpowiadają automatyczni na wszystkie pytania i w dodatku jeszcze kickują automatycznie . Jak do ciebie pisze 5 osób na raz jeszcze ktoś kogos obraza i ktoś spamuje to jak tu dojść do ładu. Według mnie skarga jest bezpodstawna.
Popieram adamnika i Spokkxxxa. Sam jestem cchatmode.i modem na serwerze kolegi. Nieraz na mag pisze 10 osób kolejne 15 spamuje i reklamuje. Nie ogarniesz tego. Poza tym to TYLKO LUDZIE. Maja swoje PRYWATNE sprawy, szkolą praca itp. Nie degradować ich tylko zrekrutowac wiecej chatmodow [hr] Wybaczcie bledy ale na telefonie jestem
Fakt, ja się teraz przejmuję końcem roku szkolnego... Oceny i te sprawy... Jeszcze ten tydzień i koniec.. Będę na serwie codziennie. Wchodze na godzine, może mniej. Jednak trochę czasu potrzebuje żeby coś poprawić w szkole.. np. dział składający sie z 8 tematow po siedem stron... Troche tego jest. Nie jestem jakimś robotem, że jak napisze w podaniu ze bede na serwie po 5 godzin. Są sprawy ważniejsze od gry. Chodzi tu o przyszłość ^.^
panowie a ja myślałem że polecę z rangi ale powinno być ok, natomiast poraz setny przypominam że komenda na wyciszanie gracza powinna być dodana do czatmod ile by to oszczędziło czasu spamera czy reklamowca wyciszyć na 1-10 godz modzi nie zawsze mogą być więc niema kto ich wyciszyć lub zbanować.
Dobra, ale skoro nie macie czasu to po co się bierzecie za coś takiego? Cytaty z Waszych podań: Monday "Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Ok. 5 godzin." Evolity "Na serwerze spędzam około 4 godzin." Hahah i Spokkxxx "około 8 godzin, z krótszymi lub dłuższymi przerwami." ----------------- Nie chodzi o to żeby Was teraz wywalić, tylko dać Wam do zrozumienia, że trochę się od Was wymaga....
Człowieku... jest koniec roku szkolnego.. Logika, że ktoś będzie chciał podwyższyć oceny. Tak... najlepszy MC, będę na nim siedział po 5h i nie zdam bo nie będę się uczyć. Koleś POMYŚL !
Oni trochę mało są na serwie , ale trochę ich rozumiem życie prywatne, koniec roku szkolnego. Ich życie to nie tylko Minecraft. Ale to nie wyklucza, że jak są to mają się opi****lać. _Monday_ latał po endzie i próbował się ze mną bić. Spokkxxx nic nie robił. MrAstar ogarniał wszystko za nich za co daje mu plusa
słuchaj nie widzisz tego od mojej strony , tu odpisać masie ludzi tu wyrzucić kogoś, przytoczę tu pewne zdarzenie. "spox kickni go daj mi bana" Ja nie widziałem nic na czacie, a co sie okazało? że było to na msg -,- wiesz ile os pisze że są wyzywane a nic moge zrobić bo to na msg? wiesz jak ciężko niektórym wyjaśnić że czat a msg to odrębne toki rozmów? :dodgy:
Dajcie spokój chatmodom. To nie roboty. N9q zrozum że oceny są ważniejsze niż głupia gra. Ja sam teraz nie siedze tak dużo na kompie bo oceny trzeba ogarnąć. Poza tym sprawy rodzinne lub inne rzeczy. Cm nie ma,siedziec od rana do noch na serwerze i pilnować by jakieś noobki sie nie wyzywały. Zadeklarowali sie ze będą i będą ale oceny rodzina sytuacje losu czy cokolwiek jest wazniejsze niż gra.
Chłopacy wyżej wszyscy mają rację. Ciężko ogarnąć czat jak masa ludzi pisze na raz: cytuję: "jak zrobić działkę?" "wdjx tamten mnie wyzywa na msg" "wdjx dasz tamtemu bana bo mnie zabił?". a na serwie po 100 osób. Tylko własnie N9q zrozum że mnóstwo jest spraw na msg ktorych nikt nie widzi. Proponuję dać N9q rangę chatmoda na próbę i zobaczymy jak on się będzie spisywał (bo z tego co widzę to właśnie o to ci chodzi ) Dodatkowy ChatMod napewno się przyda A jeśli chodzi o tytuł twojego posta, to sporym problemem jest brak wyciszania dla chat moda. Bo samo wykopywanie po 10 razy nic nie daje. Pozdrawiam WDJX
1. Range ChatModa na pewno bym ogarnął (chyba że odwalicie jakiś sabotaż ) 2. To że ChatMod nie ma dostępu do /mute, jest faktycznie trochę bez sensu. W końcu to jest CZATmod. A tak naprawdę taka główna komenda od czatu to /mute ...
Jak ja wejdę to się nie opierdalam... Wchodzę aby coś ogarnąć... budować nie musze.. Piotrek pięknie buduje... Staram się, ale w głowie mam cały czas oceny...
"Jak ja wejdę to się nie opierdalam... " Spoko, ale może dodałbyś chociaż jakąś cenzurę? -,- Nie używamy wulgaryzmów... Mam nadzieję, że takiego słownictwa nie używasz na serwie...
czasami widze ,że nie ma czatmoderatorów jak są to tylko adamnik i MrAstar reaguja a spokxxx i _monday_ czasami śpią rozumiem ,że nie jesteśmy robotami ale ogarniajcie troche.np obrażają innych graczy a czatmoderaorzy nic a było na serwie 30 garczy pozdrawiam