MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika (JohnRambo)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika JohnRambo, 16 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Imię: Dawid

Dokładny nick w grze: JohnRambo

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Około 2 do 5 godzin w dni robocze. Najczęściej gram na survivalu i Skyblocku

Data urodzenia: 11 wrzesień 1999

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: około 5 lat wersja 1.2 .

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pół roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem nigdy karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nigdy nie pełniłem takiej funkcji.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: serwer jest wporządku nic bym nie zmieniał.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: komendy /kick <nick> oraz /mute<nick> pomocnik ma za zadanie informować administrację o błędach i usterkach oraz pomaganie innym oraz pilnować czy inni gracze przestrzegają regulaminu.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię Craftapple i chciałbym się bardziej zaangażować w serwer.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zwrócę uwagę i postaram się załagodzić spór a jeśli nie zadziała to kcik!

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam taką umiejętność

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Mam na imię Dawid mam 185cm wzrostu mieszkam w Olsztynie. Jestem miły nie wyzywam, przestrzegam regulaminu i staram się pomagać innym. Spędzam dużo czasu przed komputerem najwięcej czasu spędzam grając w MC , wota , warthundera i wiedzmina. tutaj jest moje Fb do kontaktu : https://www.facebook.com/mefedroooon

Umotywowanie podania: :)

Reklama
  2. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na Tak, ponieważ:

-> Jesteś stałym graczem trybów Survival/SkyBlock,
    -> Masz na serwerze odpowiedni staż,
    -> Masz odpowiedni wiek do pełnienia tejże rangi,
    -> Pomagasz często graczom jak czegoś nie widzą [czasem poprzez /msg],
    -> Podanie nawet ładne [kilka błędów jest],