Imię: Dokładny nick w grze:XDMCSnakePL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:11 h Data urodzenia:2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:16 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:20012 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:NIe Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic ten serwer jest super Bardzo go lubie i wchodzę regularnie Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pilnować chata i Pomagać innym Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Bardzo bym chciał bo mój kolega _Zielony_ ma i bardzo chciałbym z nim pomagać Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak ja umiem rozbawiać nie obrażać i inne żeczy Opis z swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. ja jestem XDMCSnakePL ja bym chciał być pomocnikiem dlatego że jestem ogar i czytam wszyskie Chaty co piszą ludzie i mam znajomości Zna mnie Blazi, _zielony_ Bunny_Girl pipi9806 Crative332 Clever pixel i inni Bardzo proszę o Bycie POmocnikiem I mam 13 lat proszę Bardzo o to moję podanie dowidzenia[/font] Określ swoją dyspozycyjność: Bym czówał nad serwerem Umotywowanie podania: Bardzo bym chciał być Pomocnikiem
Nie będe nawet tego oceniać bo to jest na NIE! NIE! NIE! I NIE! -Bez prefixu podania -bez wzoru podania -i się nie prosi o tak o pomocnika