Mam problem z... Infiniterem. Tak dobrze widzicie. Nie chodzi o samą jego osobę lecz o to jak bardzo przejmujesz sie serwerem Infiniterze. Nic do cb nie mam, bardzo cię lubię, ale popelniles kilka błędów które nie do końca spodobaly sie graczom, ale nie maja odwagi teo napisać. pozwolisz ze wylicze i opisze. 1. Ban za IP ts. Wybacz Infi ale to lekka przesada. Banowac za ts"a ? No fair. Ja nie mam innego komunikatora niż ts. I co teraz jak mam sobie normalnie porozmawiac z przyjaciółmi? Moim zdaniem przesadziłeś. Ts to nic złego. Tylko KOMUNIKATOR GŁOSOWY. Proszę zastanów sie nad tym. 2. Ekipa serwera. Powiem tak. Jest za Malo ludzi pilnujących serwer. MrAstar i adamnik oraz 3 czy 4 chatmodów tego nie ogarną. Musisz przyjac więcej osób. Bylo kilka takich u których WSZYSCY Byli na tak i swietnie sie nadawali, ale z niewiadomego powodu Podanie Odrzucone. Nie mowie tu o sobie, bo u mnie 2x ta sytuacja miala miejsce ale bylo parę osób. Nicków,nie pamietam i nie chce mi sie szukać. Infiniterze troszkę wiecej zaufania w graczy. Zawsze jak ktoś nie podpasuje DEGRAD. Chatmod dużo na serwerze nie zepsuje. Tak z innej beczki. Jakbys mogl jakoś wykupić lepsza maszynę. Odkad jest Creative na serwerze są ogromne lagi a sam serwer czesto wywala. Wiem koszty duże tego są, ale napisz chociaż czy jest taka mozliwosc. A pamiętamy jeszcze skyblok. Infiniter jeśli cię urazilem to przepraszam, lecz napisałem co mi sie nie podoba na serwerze, mam do tego,prawo. Watpie ze mnie ktoś poprze, ale zobaczymy. [hr] Infiniter wracając do rekrutacji. Zastosuj system trialowy. Ja go stosowałem mając klan w innej grze (1.5 - 2 lata ) będąc adminem na serwerze kuzna. ( padl bo juz mu się nie chcialo go prowadzić) i teraz mając gildie na Apple. jak nie wiesz o co chodzi to wytlumacze. System trialowy / system próbny polega na tym ze osoba w tym przypadku startującą na cm tobie nie bardzo podpasuje. Ale reszta ekipy będzie na tak. Dam tu swój przykład. Wiekszosc byla na tak, ale ja ci nie podpasowalem nie bardzo mi ufasz. Wtedy dajesz mi triala / okres próbny. Dostaje rangę cm. I po prostu mnie obserwujesz, tak samo reszta ekipy. Zdaja ci raporty. Na okresie próbnym mozna tez podszkolić osobę która ma ambicje ale nie bardzo wie co i jak. Takiego sie trenuje wyszkala i booom wzorowy cm. Dużo moich znajomych stosuje ta metode wszędzie gdzie sie da. I zawsze wypala. Najwyzej. Degrad. Chatmod ma tutaj bardzo Malo możliwości, dużych szkud nie narobi. sorr za bledy ale telefon i mam cos ze slownikiem i klawiatura
Ja do XinfiniteraX prawie nic nie mam. Co chodzi o więcej ludzi to zawsze będzie to samo. Raz jest full komplet Chatmody, Mody i reszta. A czasem nie ma nikogo. Więcej osób nic nie da
Ustalmy sobie godziny pracy, xD gdybym tak mogł strzelać bany i muty, choć o awans nie prosze to by było owiele bardziej ogarnięte
Jeżeli chodzi o problemy z maszyną, to możesz wykupić VPS'a -------- A co pieniędzy to mam BARDZO dobry pomysł, tylko musielibyśmy pogadać na skypie.
Na temat tych podań to jestem za tym systemem trialowym. U mnie w podaniu też wszyscy byli na tak, a awansu nie otrzymałem :/ Nawet się nie dowiedziałem dlaczego.
Tak, ja też miałem same głosy na tak, ale Infiniter stwierdził, że nie szuka ekipy na tydzień ;/ Chociaż nie zamierzam się to żalić czy coś. Jestem za takim systemem. Ale bez przesady, nie można przyjąć każdego kto napisze podanie
Wiadomo. Triala dostanie osoba mająca jakieś pojecie o mc i cm oraz osoba która uzyska odpowiednią liczbę głosów na tak