Imię: Maja Dokładny nick w grze: xKaroo Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam około 5 godzin, najchętniej na skyblocku, aczkolwiek survival też mi się bardzo podoba. Data urodzenia: 24 luty 2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 4-5 lat temu, wersji niestety nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpoczęłam grę na Craftapple w grudniu 2014 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłam karana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłam funkcję Moderatora oraz Helpera. Wychodziło mi to całkiem nieźle, ale niestety po kilkunastu miesiącach server upadł. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym, aby pojawiło się więcej trybów, min. skywarsy, kalambury. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać graczom na czacie, być aktywnym, zgłaszać wszystkie problemy dla Administracji oraz uczestniczyć w życiu servera i na forum. Pomocnik posiada uprawnienie do kickowania z servera - /kick nick oraz wyciszanie graczy, gdy kick nie pomoże - /mute nick długość Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać Pomocnikiem, ponieważ niesienie pomocy innym graczom sprawia mi przyjemność. Uważam, że lepiej gra się, gdy na czacie panuje porządek, a ja mogłabym go przypilnować. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po pierwsze porozmawiam z obiema stronami i dowiem się jak wygląda sytuacja. Postaram się pomóc rozwiązać konflikt lub spróbuję znaleźć kompromis. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, co potwierdza fakt, iż najbardziej w szkole lubię pracę w grupach, gdzie wspólnie możemy się wykazać. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Maja. Należę do grupy tanecznej, która ma na swoim koncie wiele sukcesów. Tańczę hip hop i taniec nowoczesny. Interesuję się też piłką nożną. Bardzo chętnie biorę udział w różnych zawodach piłkarskich. Jestem ambitna, kulturalna i cierpliwa. Powierzone mi obowiązki staram się wykonywać jak najlepiej. Myślę, że można mi zaufać. Staram się traktować wszystkich równo. Lubię grać w gry planszowe i składać origami wraz z moim bratem. Oczywiście do moich ulubionych zajęć należy też gra w Minecraft lub w inne gry typu Counter Strike lub Grand Theft Auto. Określ swoją dyspozycyjność: W dni szkolne jestem dostępna po 14, a w weekendy od rana do wieczora. Umotywowanie podania: Chciałabym robić coś więcej niż tylko budować, bo ile można... Jak już wcześniej wspominałam, gra się przyjemniej, gdy na czacie panuje porządek, a w roli Pomocnika mogłabym pilnować porządku oraz kultury. Myślę, że jako członek Ekipy sprawdzę się świetnie i nikt się na mnie nie zawiedzie.
Co do tej kandydatury nie mam żadnych "ale". Jestem na tak. Karo jest często dostępna na serwerze, nie kłamie z dyspozycyjnością. Od czasu kiedy wróciłem i obserwuję chat to mogę z ręką na sercu powiedzieć, że jest Ona jedyną z niewielu osób, które pomagają ludziom na serwerze bez rangi świadczącej przynależność do ekipy, a nie po napisaniu podania/dostaniu jej. Nie kojarzę, żeby Maja narobiła sobie wrogów na czacie w grze co również w jakiś stopniu działa na jej korzyść. Umie pisać poprawnie po polsku - ciężka do opanowania sztuka w środowisku klockowym, tylko nieliczni potrafią ją wymasterować do perfekcji (przynajmniej w stopniu niepalącym oczu). Uważam, że Karo sobie doskonale poradzi o ile jej podanie zostanie zaakceptowane. PS. duży minus za csa.
Bardzo ładne, przejrzyste i poprawnie napisane podanie. Długi staż w MC oraz na serwerze. Doświadczenie Poza tym widziałam jak pomagasz graczom na survivalu i odpowiednio się zachowujesz. Brakuje jeszcze trochę aktywności na forum. Jestem na TAK