MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Smiley158

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Smiley158, 20 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Smiley158

Smiley158 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Jarek
    Dokładny nick w grze: Smiley158
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2-3h, najchętniej na Survivalu.
    Data urodzenia: 30.09.1998
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gdzieś w 2013 na wersji 1.5.1
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Początek Maja tego roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłem ukarany "kickiem" na serwerze Survival.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem taką i nawet wyższą funkcję.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jest to naprawdę dobrze zrobiony serwer i trudno tu cokolwiek zaproponować do zmiany, lecz według mnie usprawnienie czatu pod względem spamu byłoby wręcz idealne (Gdy użytkownik spami na czacie, serwer wyrzuca go dopiero po ok. 12 szybko wysłanych pod rząd wiadomościach, powinno go wyrzucać po ok. 5).
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Posiada uprawnienia do używania komend /kick oraz /mute. Ma obowiązek utrzymywać porządek na czacie, pomagać graczom oraz rozwiązywać konflikty (w miarę swoich możliwości).
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciałbym wspomóc Administrację swoją osobą, ostatnio przyjęci Pomocnicy (z moich obserwacji) nie zawsze dają sobie radę z graczami i także nie zawsze ktoś z Administracji jest na serwerze.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję dogadać się z oboma stronami konfliktu i dowiedzieć się od czego się zaczęło. Gdy już będę to wiedział na 100%, ukarzę osobę wszczynającą konflikt.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem 17-letnim uczniem klasy 2 Technikum profilu Technik-Informatyk, obecnie zdaję egzamin E12, teoretyczny i praktyczny. Gram w gry (jak każdy Informatyk ;)) takie jak: Minecraft, Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, GTA Online. Moim marzeniem jest bycie projektantem gier komputerowych w jakimś dużym studiu (takim jak CD Projetk: Red albo większym). Lubię poznawać nowych ludzi (oraz poprawiać ich błędy ortograficzne i językowe). Znam się na stawianiu serwerów Minecraft, CS:GO, Cs 1.6(oraz ich zarządzaniu), pisaniu i prowadzeniu forów internetowych.
    Określ swoją dyspozycyjność: W związku ze zbliżającymi się wakacjami będę dyspozycyjny prawie przez cały dzień (czasami się trafi coś ważnego do zrobienia i mnie nie będzie, ale to sporadyczne przypadki).
    Umotywowanie podania: Moje podanie umotywuję tym, że mam doświadczenie w prowadzeniu serwera (co znaczy, że umiem pilnować graczy), dobrze znam komendy i lubię pomagać.

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bezbłędne, ładne i staranne podanie nic nie zdziała, gdy kandydujący źle zachowuje się na serwerze.
    Kick, który dostałeś nie był "za darmo", bo z tego co pamiętam, to nawet ja go dawałam i na pewno powodem było złamanie zasad netykiety.
    Przy tym nie ma co się rozpisywać, każdemu się zdarzy. Następnym argumentem jest to, że nie widziałam jak pomagałeś lub w jakikolwiek sposób ogarniałeś chat. A wiadomo, że to są właśnie zadania pomocnika.

Oczywiście można znaleźć też plusy, czyli dosyć długa przygoda z grą Minecraft i doświadczenie, które posiadasz.

Moim zdaniem, jeżeli chcesz zostać pomocnikiem musisz jeszcze troszeczkę pograć, ponieważ niecałe dwa miesiące na serwerze, to za mało. Ponadto powinieneś zacząć pomagać, starać się być aktywnym na forum i dobrze się sprawować.
    Musisz pokazać, że w tej roli sobie poradzisz.

Na dzień dzisiejszy ode mnie małe NIE :)

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    No to tak:

Podanie ok

Osoba nie ok.

Wypominanie administracji jak to niby nie umie prowadzić serwera to jest ulubione zajęcie osoby. Denerwuje na chat spamem pt. "No fajnie że nie ostrzegliście o tym tym i tym". Widzi błędy u innych nie u siebie.

Brak pomocy na chat w grze.

Na nie.

4. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Otrzymywałeś kicki ode mnie za wyzywanie graczy, spam oraz za złamanie netykiety.

5. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne bez błędów. Niestety często otrzymujesz kicki ode mnie i od innych pomocników.
    Wyzywasz graczy. Masz kótki starz na serwerze i w ogóle nie udzielasz na forum. Nie pomagasz graczom.

Niestety jestem na nie, ponieważ nie jesteś dobrym kandydatem na to stanowisko.

6. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie napisane starannie, bez błędnie i czytelnie. Nigdy nie zauważyłem żebyś pomagał na chacie, chcesz pomagać w błędach innych ? "popatrz na siebie i na swoje błędy" ponieważ niektórzy po prostu sobie tego nie życzą. Następnym minusem jest czas grania na serwerze, dwa miesiące są zdecydowanie za krótkim czasem abyś pełnił funkcję pomocnika. Poczekaj trochę i zacznij pomagać, życzę Ci abyś kiedyś pełnił funkcję pomocniczą na craftapple.

Sorry na NIE.

7. endzio

endzio Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie łądne, ale to nie wszystko. Nie pomagasz na chacie krutko grasz na tym serwerze. Często przezywasz graczy, spamujesz. To wszystko mówi jedneo, a mianowicie, mówi to, że nie[/font] nadajesz się na to stanowisko.

Reklama
  8. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widziałem cię parę razy na serverze, nie widziałem za bardzo żebyś pomagał, ale to może wina tego że nie zauważyłem.
    Czas pobytu krótki, ale w sumie to mnie nie obchodzi.
    Wiek, wiek dla mnie to liczba bo liczy się zachowanie.

Wyrok:
    Neutralny

9. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Gdy Cię poznałem byłeś miłą, kulturalną osobą, lecz po dokładniejszym zapoznaniu się z Twoją osobą, mogę stwierdzić, że to była tylko przykrywka. Teraz śmiało mogę powiedzieć, że jesteś chamskim, bezczelnym człowiek. Wytykasz każdemu najmniejsze błędy, a u Siebie nic. Twoja kultura jest równa zeru, dzisiaj bezczelnie zacząłeś każdego pouczać i najeżdżać na Pomocnika antexol. W dodatku z Twojej strony nie ma jakiejkolwiek pomocy, wręcz przeciwnie - robisz bałagan na czacie, cały czas wywołujesz jakąś kłótnie. Sądzę, że nie tak powinno wyglądać zachowanie kandydata na Pomocnika. Oczywiście, można się tutaj doszukać również plusów - Podanie bardzo mi się spodobało, wszystko dopięte na ostatni guzik, ale wiesz to chyba nie wystarczy. Powodzenia następnym razem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę