Imię: Maciej. Dokładny nick w grze: Franklin1906pl. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam na serwerze około 3 godziny a najchętniej gram na skyblocku. Data urodzenia: 14 marzec 2002. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 2010 rok na wersji 1.2.5. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem raz kid modem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym aby było więcej trybów. Najbardziej bym chciał aby zostały dodane minigry. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać graczom na czacie, być aktywnym, zgłaszać wszystkie problemy dla Administracji oraz uczestniczyć w życiu servera i na forum. Pomocnik posiada uprawnienie do kickowania z servera - /kick nick oraz wyciszanie graczy, gdy kick nie pomoże - /mute nick długość Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać innym osobom oraz lubię gdy na czacie panuje ład i porządek. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spytam się o co chodzi i zobaczę jak wygląda sytuacja. Postaram się rozwiązać ten konflikt albo spróbuję znaleźć kompromis. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak bardzo lubię współpracować. Najlepszym przykładem jest że współpracuję w szkole na w-f albo gdy piszemy wypracowania. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Nazywam się Maciej. Bardzo lubię grać w piłkę nożną. Należę do klubu który zdobywa wiele sukcesów. Staram się być opanowany, kulturalny i miły. Lubię spędzać czas przed komputerem. Moja ulubiona gra to minecraft a za nią to cs:go. Zawsze wykonuję jak najlepiej moją pracę. Lubię też układać puzzle i jeździć na rowerze. Określ swoją dyspozycyjność: W dni szkolne jestem dostępny od 17-20 a w weekendy od 10-20. Umotywowanie podania: Budowanie to jedno ale pomaganie innym do drugie. Naprawdę bardzo lubię pomagać. Lubię grać gdy jest ład na czacie a mając rangę pomocnika mógłbym sam tego dopilnować. Myślę, że jako pomocnik sprawdzę się świetnie i nikt się nie zawiedzie.
Jestem na tak, miły, przyjacielski gracz. Pomógł mi w wielu problemach które napotykałem podczas gry w pierwszych dniach od zaczęcia grania na tym serwerze. Często aktywny oraz chętny do pomocy.
Witaj Nie udzielasz się na forum (-) Nie pomagasz (-) Widuję cie dosyć często, ale nigdy nie widziałem abyś komuś pomógł. ' Każdy mógł tak napisać, ale jak jest to tylko ty wiesz . Gram dość długo na tym serwerze i nigdy wcześniej cie nie widziałem w grze. Jestem na NIE!
Jak gram na skyblocku to cię dość często jednak nie widziałem żebyś kiedykolwiek pomagał na forum też trochę nie za bardzo cię widziałem Dziwne, jak wersja 1.2.5 została wydana o wiele później, wtedy to czasy alphy były, chyba że o alphe ci chodzi, w takim wypadku trzeba napisać Dalej już się wypowiadał nie będę Wyrok: NIE Zapomnij o tym
Nie pomagasz, nie udzielasz się na forum, owszem jesteś miły i kultularny ale to za mało by być pomocnikiem. Na NIE.