MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

CreepuGaming

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika PalakPl, 18 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PalakPl

PalakPl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Imię: Mam na imię Tobiasz Cieślik

2.Dokładny nick w grze: Obecnie moim nickiem jest CreepuGaming VIP+

3.Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od trzech do dwóch godzin, ale może się zdarzyć taka sytuacja że mnie nie będzie na serwerze , A natomiast serwer to Creative

4.Data Urodzenia:Urodziłem się w Dwutysięcznym roku czwartego Maja.

5.Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecrafta grałem gdy miałem czternaście lat, i wtedy to była wersja 1.7

6.Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jak już pobrałem tego minecrafta to szukałem serwerów, szukałem szukałem ale nie mogłem ich znaleść, aż w końcu mój brat podał mi wasz serwer, Więc gram już rok i dwa miesiące.

7.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy, ale pare kicków dostałem.

8.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem raz administratorem serwera, dziennie było tam z pięćdziesiąt osób.

9.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer ogólnie jest dobry tylko te lagi mnie irytują.

10.Jakie uprawnienia i obowiązki ma pomocnik:
    Obowiązkami pomocnika jest pomaganie Ekipie i Administracja w opanowaniu ładu na serwerze, Uprawnieniami Pomocnika są komenda kick pomaga w wykopaniu gracza gdy on nie będzie słuchał poleceń ekipy albo gdy będzie używał natykiety gdy będzie Spamował/Floodował chat, Jeszcze jest komenda mute która pozwala nam wyciszyć gracza na dany moment użycie /kick [Gracz] , /mute [Nick] [Czas]

11.Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Bo serwer Craftapple jest bardzo "Popularny" a nigdy nie byłem członkiem Ekipy/Administracji na serwerze o ruchu dwustu graczy dziennie.

12.W Jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się opanować emocje graczy ale gdy moje uwagi nie pomogą dam im kopa a gdy to nie pomoże będę musiał im dać /mute

13. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak mam i to nawet spore, gdy gracz pyta się o coś natychmiast mu na to odpowiadam w ten sposób te działania wsparły mnie do napisania podania. I dzięki temu moja reputacja jest coraz większa

14. Opisz swoją osobę: Dobra skoro to podanie to będe sczery.Jestem szczupłym i wysokim mężczyzną [1.72m , 64kg]. Moje oczy są koloru _Zielonego_ , a włosy są koloru Rudego . Moim hobby jest rysowanie , w wolnych chwilach poświęcam dużo czasu na rysowanie, najczęściej rysuję komiksy z moich ulubionych kreskówek z dzieciństwa, Pewnie jak każdy nienawidzi to ja również nienawidzę Poniedziałków. Mieszkam w małej kamienicy w Gdańsku , szczerze bardzo mi się tu podoba, Składa się ona z trzech pomieszczeń Kuchni, Łazienki , i połączenie salonu z pokojem dziennym. Posiadam również w moim mieszkaniu dwa zwierzaki, kota i psa jeden [Kot] Nazywa się Braum, A pies natomiast Ashe.Jako iż jestem optymistą i cieszę się z życia to myślę że to zrobiło na was wrażenie.

15.Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w sumie popołudniu Czternasta , Szesnasta, Może zdarzyć się taka sytuacja że mnie nie będzie.

16:Umotywowanie podania: No , Trochę się napisałem i teraz myślę sobie że warto było , jak wspominałem jestem optymistą. :)

Reklama
  2. hmh99

hmh99 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak bo:
    -Ładnie napisany post
    Na nie:
    -Rzadko widzę cię na serwerze
    -Czasami wdajesz się w kłótnie z graczami
    -Lekko przeklinasz

Ogólnie jestem na tak :)

3. FadedStarLife

FadedStarLife Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pomagałeś mi kiedy potrzebowałam pomocy.
    Jestem na TAK.

4. ErtusPospolitus

ErtusPospolitus Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie!
    Minusy -
    Podałeś swoje imie i nazwisko.
    Rzadko cie widze na serwie

5. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na TAK:
    - często Cię widzę na serwerze
    - pomagasz graczom
    - znasz obowiązki Pomocnika
    - umiesz rozwiązywać konflikty
    - jesteś (raczej) miłą osobą ;)

Na NIE:
    - może czasem bywasz lekko dokuczliwy, ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza

Jestem na TAK i życzę powodzenia. ;)

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Obecnie? A wcześniej pod jakimi grałeś? VIP+ To część nicku? Po co nam informacja o twojej randze na serwerze?

Po co słownie? Dużo przejrzyściej byłoby gdybyś napisał 04.05.2000 r. Sztuczne wydłużanie podania.

To samo co wyżej tyle jeszcze każesz Nam obliczać kiedy zacząłeś grać... Powinno być: Zacząłem grać 2 lata temu I była to wersja 1.7.

Dzięki, że opowiedziałeś nam historie swojego życia. Wystarczyłoby "(...)gram już rok i dwa miesiące."

No to byłeś karany kickami czy Nigdy nie byłeś karany???

No cóż, więc co bys zrobił z tymi lagami jak cie irytują?

Wiesz w ogóle jaka jest różnica między spam a flood? Wiesz jakie są zagadnienia Netykiety? Co to jest Natykieta??? Wiesz jak się stosuje kary za poszczególne wykroczenia???

Challenge Akcepted! Dostane się będę mega ziomem na dzielni.

Czyli jak będę sobie (bez łamania zasad netykiety) dyskutował na jakiś temat powstanie konflikt to dasz mi kicka? LOL...

To nie jest współpraca tylko zwykłe obowiązki. Te działania nakłoniły cię do złożenia podania. A nie chęć pomocy? Bo już nie wiem.

A Tak normalnie to nie jesteś szczery???

Nie zrobiło.

Było warto.

Jestem na nie.

7. xXValkarXx

xXValkarXx Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tutaj muszę się zgodzić z Kruku, celowe wydłużanie podania i bezsensowne zdania. Nie miałem przyjemności jeszcze Cię spotkać na serwerze i zobaczyć czy pomagasz, dlatego od komentowania tej kwesti się wstrzymuje.

Na Nie.
    Postaraj się za miesiąc.

Reklama
  8. antexol

antexol Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na tak:
    ładne podanie
    często pomagasz
    Na nie:
    masz mało punktów reputacji
    nie udzielasz się na forum

Mógłbym być na tak ale za miesiąc, jeżeli będziesz więcej pisać na forum.

Zostaw reputke ;)

9. MsKornel

MsKornel Gość

Boże! Jak to zobaczyłem to mnie skrzywiło:

"1.Imię: Mam na imię Tobiasz Cieślik" kardynalny błąd! Pisze się Nazywam się (imię nazwisko), a mam na imię (i podaje się imię) ;-;

10. MasterOfM4A4

MasterOfM4A4 Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na bardzo duże Tak

gracz jest ogarnięty, bardzo dobry ma wiek, często pomaga graczom, miły jest dla innych i bardzo dobrze zna się zarówno na grze, jak i na serwerze :)

Pozdrawiam

11. OliwiakPL

OliwiakPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK:

Ładne podanie

Często widzę Cię na forum

Na Nie:

Podanie jest mało czytelne, do niczego innego się nie przyczepiam

Jestem na TAK

12. _LittleStar_

_LittleStar_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No więc, CreepuGaming... W miejscu na imię napisałeś imię i nazwisko. W podaniu napisałeś, że Twój nick to CreepuGaming VIP+. Po co mamy znać Twoją rangę? Ranga to nie jest nick. Napisałeś, że codziennie jesteś na serwerze od dwóch do trzech godzin, jednak nieczęsto widuję Cię na serwerze. Ale to normalne, gdyż nie wchodzę na Creative. W punkcie jedenastym (dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem) napisałeś: "Bo serwer Craftapple jest bardzo "Popularny" a nigdy nie byłem członkiem Ekipy/Administracji na serwerze o ruchu dwustu graczy dziennie."... Czyli z powodu popularności chciałbyś zostać pomocnikiem? W punkcie 13, czyli "czy posiadasz umiejętność pracy z ludźmi" napisałeś: "Tak mam i to nawet spore, gdy gracz pyta się o coś natychmiast mu na to odpowiadam". Ale czy współpraca z ludźmi nie polega na czymś innym? Przedłużasz podanie. Jednak są i dobre strony. Urodziłeś się 2000 roku 4 maja. Masz 16 lat. Długo grasz w Minecraft i na Craftapple. Nigdy nie miałeś bana, jednak pare kicków było. Napisałeś, z jakich pokojów składa się Twoje mieszkanie, jednak my nie chcemy tego wiedzieć. Przykro mi, jednak jestem na nie.

PS: Przepraszam, jeśli popełniłam w komentarzu jakiś błąd.

13. Buuny_Girl

Buuny_Girl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na tak:
    często cie widzę na servie c;
    często pomagasz ^^

14. beniaminiand

beniaminiand Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK!
    Często pomagasz innym na serwie, gdy czegoś nie wiedzą, wiesz naprawdę dużo o serwerze i znasz większość komend.

15. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widziałem cię tylko parę razy na serverze,
    nie widziałem żebyś pomagał
    No więcej o tobie napisać nie mogę bo po prostu brak informacji, a podania nie zawsze czytam,
    Wyrok:
    Zapomnij o tym

16. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Gdy wszedłem na serwer od razu zrobiłeś na Mnie złe wrażenie. Po wejściu na serwer natychmiast zobaczyłem Twoją obecność, dlaczego? Bo się wykłócałeś z innym graczem o byle co. W dodatku cały czas kogoś upominasz, nawet bez powodu. Gdy Cię zapytałem, czy nie przesadzasz z ostrzeżeniami, to napisałeś, że nie i zacząłeś się ze mną wykłócać twierdząc, że to Twoja praca i jesteś sprawdzany i obserwowany. Co do pomagania - pomagasz, ale nie za dużo, przynajmniej ja tego nie widziałem, za to widziałem, że bardzo dużo się wykłócasz z innymi. Podanie bardzo ładne, wiek odpowiedni. Na forum się zbytnio nie udzielasz. Podanie zostało sztucznie wydłużone. Neutral

17. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Plusy:

Nie byłeś karany
    Widuję Cię na serwerze i widzę, jak pomagasz

Minusy:

Ranga nie jest częścią nicku, prawda?

Chcesz zostać Pomocnikiem, bo CA jest popularny? Sorka, ale nie.

Miałeś opisać SIEBIE, nie swój dom, wzrost otpy
    [hr]
    *itp

Na koniec

JESTEM NEUTRAL
    [hr]
    *itp

Na koniec

JESTEM NEUTRAL

18. Akrylowa

Akrylowa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bo serwer Craftapple jest bardzo "Popularny"
    Chcesz być sławny bo nie rozumiem ?
    I to że twoje oczy są kolory _Zielonego_ po co te podłogi? oznaczasz gracza ? czy opisujesz wygląd oczu xD

Sztucznie wydłużone podanie ;v

Podałeś nazwisko ? po co ?:p

Jestem na Nie
    ---------------

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę