Porządnego człowieka poznaje się po dobrym pierwszym wrażeniu. Aż się przywitam. Ahoj, powodzenia na serwerze.
Witej, Mam nadzieję, że zostaniesz na CraftApple na dłużej, bo z tego co widać na czacie zdajesz się być interesującą osobą Powiedz nam coś więcej o sobie Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
@ThreeEyedMaster Jak masz na drugie imię? - Nie mam Twoja ksywka ? - Stasiak Ile centymetrów mierzysz? -174 cm Jaki masz numer buta? - 41, 42 różnie bywa Jaki masz znak zodiaku? - Lew Wierzysz w horoskopy? - Nie Wklej zdjęcie! - Może kiedyś Jesteś praworęczny czy leworęczny? - Praworęczny Czego nie lubisz robić? - Nudzić się Co lubisz najbardziej jeść? - Gołąbki i pierogi Czego najbardziej nie lubisz jeść? - Brukselki Jaki jest twój ulubiony owoc? - Mango Jakiego warzywa nie lubisz? - Brukselki Jakiej czekolady nie lubisz? - Każdej Co najczęściej jesz na śniadanie? - Najczęściej to nie jadam śniadań. Co najczęściej jesz na kolację? - Kanapki z dżemem Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? - dwa dni temu. W jakim stylu się ubierasz? - Według mnie normalnie Jaki masz kolor włosów? - Ciemny blond Jakiej długości są twoje włosy? - Ze 4 cm mają, już jutro krótsze będą Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? - Proste Wolisz brunetki czy blondynki? - Brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? -Piwne Lubisz zwierzęta? -Tak Masz zwierze? - Tak psa Masz chłopaka/dziewczynę? - Jeszcze nie Lubisz mnie? - Wydajesz się być spoko osobą Dlaczego? - Nie miałem okazji jeszcze z Tobą tak luźniej rozmawiać, jedynie sprawy serwerowe. Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? - Chyba żadnej Co byś mi teraz powiedział? - Dużo tych pytań Jakie pytanie byśmy teraz zadał? - Kiedy ts ? Kiedy masz imieniny? - 25 lipca. Masz telefon domowy? - Nie Masz rodzeństwo? - Tak, brat Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? - Sylwia Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? - Łukasz (Imię mojego Ojca ) Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? - Żadnego Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? - Małgorzatę Sochę Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? - Żadnego Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? - Regina Hall <3 Jaki zespół polski najbardziej lubisz? -Ira Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? - Flo rida. Podaj ulubioną piosenkę/piosenki - Who's With Me Jaką słuchasz muzykę? - Zależy co Mi wpadnie w ucho. Jakie jest twoje ulubione drzewo? - Sosna, miłe wspomnienia z dzieciństwa Jaki jest twój ulubiony film? - Straszny film Jaki jest twój ulubiony serial? - Na wspólnej Czy lubisz śpiewać? - Tak Czy lubisz tańczyć? - Nie Czy lubisz rysować? - Nie Ulubiony gadżet? - Mp4 Ulubiona strona internetowa? - Sporo tego Ulubiony program telewizyjny? - Nie oglądam już telewizji. Jaki jest twój ulubiony sport? - Jazda na rowerze. Uprawiasz jakiś sport? - Już nie. Ulubione przysłowie? - "Bez ciekawości nie ma mądrości" Czego nigdy byś nie zrobił? - Nie uderzył bym kobiety, ani zwierzęcia. Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? - Sporo rzeczy, na pewno nie pozwoliłbym już Moim rodzicom dłużej pracować, bym się gdzieś przeprowadził, dał po trochu rodzinie i przyjaciołom, a za resztę bym zwiedzał świat ;p no i oczywiście zrobił zakupy na craftapple Co byś zmienił na świecie? - Premiera Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? - Tak. Na jakich instrumentach umiesz grać? - Nie umiem na żadnym Wierzysz w prawdziwą miłość? - Nie Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? - Nie słucham radia Czy umiesz pływać? - Tak Jakie lody najbardziej lubisz? - Karmelowe i truskawkowe Lubisz długo spać? - Gdy idę do szkoły - tak, gdy mam wolny dzień - nie. Jaki jest twój najdziwniejszy sen? - Zapominam wszystkie sny ;p Jaki obcy język znasz? - Angielski Napisz coś w tym języku - Hello, My name is Darek Co to znaczy? - Cześć, mam na imię Darek Jeździsz na rowerze? - Tak Jeździsz na rolkach? - Zdarza się Jeździsz na hulajnodze? - Nie Jeździsz na deskorolce? - Nie Ulubione miejsce wakacyjne? - Trójmiasto B) Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? - /kit start Lubisz chodzić do kina? - Uwielbiam Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? - Maraton horrorów "Poczuj Obecność" :3 Czy lubisz czytać książki? - Wole obejrzeć film Jaka książka jest twoją ulubioną książką? - Żadna Jaka jest twoja ulubiona bajka? - Madagaskar Jaka jest twoja ulubiona gazeta? - Echo Dnia Kim chciałbyś zostać w przyszłości? - Kucharzem ;p Jakie masz hobby? - Gotowanie, śpiewanie, jazda samochodem sporo tego ;p O czym marzysz? - O wielu rzeczach Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. - Rodzina, przyjaciele, zwierze Wymień 4swoje wady. - Uparty, zbyt szczery w nie odpowiednich momentach, ciekawski - dalej nie wiem Wymień 4 swoje zalety. - Pomocny - dalej nie wiem. Co cię denerwuje? - Premier Czego się boisz? - Po obejrzeniu Obecności, kilku rzeczy Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? - Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? - Poniedziałku Jaką porę roku najbardziej lubisz? - Wiosna Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? - Lata Jaki jest twój ulubiony numer? - 27 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? - 18