Dokładny nick w grze: OCENZUROWANY Czy posiadasz range Vip/SVip: Tak, SVip. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-6godzin, zależnie od dnia. Ile masz lat:20 Jak długo grasz w minecraft: Od wersji beta 1.4_01. Jak długo grasz na serwerze craftapple: 7 miesięcy, wliczając miesięczna przerwę na przełomie maja/czerwca. Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, za obraźliwe słowo (2 dni) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, tylko tutaj, w okolicach marca/kwietnia, zostałem zdegradowany a następnie zrezygnowałem. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak, /kick powód Dlaczego ty: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku, uważam że przyda się jeszcze jakaś osoba siedząca w godzinach największego tłumu (południe/popołudnie) Opisz siebie w kilku zdaniach: Leniwy, jednak jeśli trzeba coś robić to to zrobię, świeżo upieczony maturzysta pochodzący ze Śląska, nie mam zainteresowań więc mogę się skupić na serwerze wink Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Efekt braku obrażeń podczas spadania, po użyciu trampoliny na spawnie, choć nie wiem czy to można zakwalifikować. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak. Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Czytałem. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Oferowanie pomocy nowym graczom, kontrolowanie przepływu informacji na czacie, uspokajanie źle zachowujących się osób. Pozdrawiam.