MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Znikniecie wszystkich itemow

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Suspect14, 28 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Suspect14

Suspect14 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzisiaj (tj 28.06.2016) zniknely mi wszystkie itemy w dziwny sposob. Jak wiadomo wasz serwer ostatnio ma okres i wywala co chwile no wiec tak sie stalo po czym wrocilem. Chce wejsc na wyspe a tu pisze "Nie masz wyspy". To pytam franklina o co chodzi, a on na to, ze powinienem zrobic reloga. No to tak zrobilem wyspa dziala ale... NIE MA ITEMOW. Gdyby to byly nic nie warte itemy to bym to jeszcze wytrzymal, ale stracilem najlepszy luk jaki tylko sie dalo zrobic i inne diaxowe rzeczy.
    Prosilbym o wyjasnienie tej sytuacji

Reklama
  2. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Korzyści, czyli pewnie chodzi o przedmioty itp.
    Jeśli będziesz miał szczęście administracja okaże się łaskawa i odda tobie stracone ,,korzyści".

Edit: Nie jestem pewny czy zacytowałem odpowiedni punkt regulaminu.​

3. Suspect14

Suspect14 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No to po co mam grac skoro serwer sam mi zabiera rzeczy?
    wiedzialem ze administracja ma to gdzies :) chyba czas na znalezienie nowego serwera, bo skad wiem czy znowu jak mnie wywali czy nie strace przedmiotow :)

4. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bez szantażu proszę pana. Administracja oddaje ity stracone przez lagi lub bugi serwera, lecz tylko wtedy kiedy poda pan dowód, że takowe posiadał.
    :]

5. Suspect14

Suspect14 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak, bo pomyslalbym zeby robic screeny itemow ktore posiadam. Skad mialem wiedziec ze przez te wasze bugi strace itemki? Tylko luk byl wartosciowy bo mial kazdy mozliwy enchant a reszta to tam juz jakos mozna obejsc. Problem w tym ze w przyszlosci moglbym miec ten problem jeszcze raz bo jak wiadomo juz, z tego serwera co 5 minut wyrzuca. Dlatego tez taki bug moze sie w kazdej chwili zdarzyc. Przypominam ze na poczatku mialem itemy ale pisalo ze nie mam wyspy gdy chcialem na swoja isc a po relogu jak zaproponowal franklin1906PL stracilem wszystko co mialem w ekwipunku

6. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    To już nie problem gracza, że przez błędy serwera traci zdobyte lub nawet kupione dobra za prawdziwe pieniądze

Robić screena na dowód, a skąd mamy wiedzieć że za 2 minuty błąd usunie zawartość enderchesta

To jest sprawa i tylko wyłącznie administracji, to oni muszą dbać o potencjalnego gracza, to przez ich błąd ktoś teraz trudni się tym problemem, Instalacja pluginu na logi w tym enderchest i skrzyń
    [hr]
    HA !

Właśnie przed chwilą otrzymałem odpowiedź, Ja zdażyłem zrobić screena oraz dokładny opis sytuacji, a o to odpowiedź

Ani złotówki nie wydam już na ten zbugowany, złodziejski serwer

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę