Zaczyna się skleroza... Kontynuując mój poprzedni wątek, dodaję jeszcze szóstą propozycję, dotyczy ona działu Creative. Chodzi mianowicie o komendę /slonce. Rozumiem, deszcz "laguje", przydatne narzędzie itd., lecz co z tymi, którzy lubią na deszcz w klockach popatrzeć? Proponuję zmienić tę komendę tak, by działała podobnie do komendy /ptime dostępnej dla graczy Vip i SVip. W ten sposób wszyscy gracze byliby happy (chyba że ta komenda byłaby dostępna, jak /p time, dla Vip/SVip). _____________________________________ Tl;dr: Komenda /slonce jest okropna, trzeba to zmienić na wzór /ptime- ma działać prywatnie dla każdego gracza. Uszczęśliwi to zarówno tych, co klockodeszczu nie lubią, jak i tych drugich (w tym mnie, a mnie nie opłaca się unieszczęśliwiać).
Na creative nie gram więc jakoś mnie nie interesuje ta propozycja, tylko po co nowy wątek jak można było po prostu dokonać edycji starego postu?
Nameless, ponieważ tamten wątek został zamknięty. A co do propozycji to sądzę, że mogłoby być coś takiego.