Dzień Dobry Jestem Nameless zanim powiem coś o sobie to powiem dlaczego taki nick a nie inny Powód numer 1 Nie lubię podawać swoich danych osobowych takich jak imię Powód numer 2 Bardzo lubię sagę gry Gothic. Mogę powiedzieć śmiało że mam 13 lat, ale dokładnej daty urodzenia nie podam, przynajmniej nie prędko. Gram na tym serverze 2 dni i czuje że zostanę tu na dłużej. Jestem człowiekiem na tyle kulturalnym i nie przeklinam (choć mam czasami takie momenty że może mi się wypsnąć) i proszę też ludzi żeby nie używali wulgaryzmów bo nie przepadam za tym, a zawsze bez nich można się obejść. Bardzo też lubię pomagać potrzebującym, i pomagam na serverze ile mogę mimo że gram dopiero 2 dni.
Teretere Witaj na CraftApple! Również jestem fanem sagi Gothic (bez tej kreatury zwanej Arcania). Mam nadzieję, że będzie ci się dobrze u Nas grało i wyniesiesz same dobre wspomnienia z gry z Nami. ^^
Witej, Miło słyszeć, że po kilku dniach rozgrywki jesteś zdania, iż pozostaniesz tutaj na dłużej :] Miłej gry B) A w międzyczasie powiedz nam coś więcej o sobie Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Jak masz na drugie imię? Drugie imię nie jest dla mnie takie ważne, więc powiem że Andrzej Twoja ksywka ? Nie mam Ile centymetrów mierzysz? około między metr 60 a metr 70 Jaki masz numer buta? 44 Jaki masz znak zodiaku? bliźniak Wierzysz w horoskopy? Nie Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Chodzenia do latryny, bo mam coś nie tak i często muszę, chyba każdy wie co. Co lubisz najbardziej jeść? Tosty Czego najbardziej nie lubisz jeść? Wszystkich zup Jaki jest twój ulubiony owoc? Jabłko Jakiego warzywa nie lubisz? szparag Jakiej czekolady nie lubisz? Truskawkowej Co najczęściej jesz na śniadanie? Jajecznice z kiełbaską Co najczęściej jesz na kolację? Płatki na mleku Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Nie mam przyjaciół W jakim stylu się ubierasz? chodzę w tym co nie jest przepocone. Jaki masz kolor włosów? Brązowe Jakiej długości są twoje włosy? krótkie, jak na lato przystało. Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? proste Wolisz brunetki czy blondynki? żadne, za młody jestem żeby mieć jeszcze panienki w głowie. Jakiego koloru są twoje oczy? chyba czarne, ale pewności nie mam bo sobie w oczy nie patrze. Lubisz zwierzęta? Tak, ale boję się obcych psów. Masz zwierze? 2 psy i kota Masz chłopaka/dziewczynę? Nie Lubisz mnie? nie rozumiem o co chodzi w tym punkcie Dlaczego? tutaj to samo co wyżej Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? 25 lipca Masz telefon domowy? tak Masz rodzeństwo? Tak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? żadne Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Moje własne Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? żadnego Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? żadnej Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? żadnego Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? żadnej Jaki zespół polski najbardziej lubisz? żaden Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? żaden Podaj ulubioną piosenkę/piosenki wszystko jedno czego słucham, byle nie justina biebera. Jaką słuchasz muzykę? każdą, prócz tej od pana w powyżej odpowiedzi. Jakie jest twoje ulubione drzewo? Brzoza <mam_pomysl> Jaki jest twój ulubiony film? wszystko mi jedno Jaki jest twój ulubiony serial? Seriale to nie dla mnie Czy lubisz śpiewać? nie Czy lubisz tańczyć? nie Czy lubisz rysować? czasami Ulubiony gadżet? żaden Ulubiona strona internetowa? Youtube Ulubiony program telewizyjny? żaden Jaki jest twój ulubiony sport? Kolarstwo Uprawiasz jakiś sport? Kolarstwo Ulubione przysłowie? żadne, wszystkie są sobie na równi. Czego nigdy byś nie zrobił? Nie zagłosował na platformę obywatelską. Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Kupiłbym lepszy komputer i internet. Co byś zmienił na świecie? Zniszczyłbym Rosję za to co zrobiła Polsce. Dokonałbym reform w Polsce i naprawiłbym to państwo. Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Nie Na jakich instrumentach umiesz grać? na żadnym Wierzysz w prawdziwą miłość? Nie Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Nie słucham radia Czy umiesz pływać? Tak średnio Jakie lody najbardziej lubisz? takie które są zimne Lubisz długo spać? Nie, bo to zabiera długą cześć życia. Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Ja codziennie miewam dziwne sny więc ciężko się zdecydować. Jaki obcy język znasz? Angielski. Napisz coś w tym języku Hello. Co to znaczy? Witaj. Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? nie Jeździsz na hulajnodze? nie Jeździsz na deskorolce? nie Ulubione miejsce wakacyjne? Nad jakimś zbiornikiem wodnym Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Plecak, żywność, narzędzia, telefon i powerbanka. Lubisz chodzić do kina? Nie Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Nie pamiętam Czy lubisz czytać książki? Tak Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Ja lubię wszystkie książki. Jaka jest twoja ulubiona bajka? bajki są dla dzieci, nie dla mnie Jaka jest twoja ulubiona gazeta? nie czytam gazet Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Nie wiem, ciężkie pytanie. Jakie masz hobby? Nie mam hobby O czym marzysz? By mieć prace w której będę zarabiał więcej niż Bill Gates Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Pies Dom Komputer Wymień 4 swoje wady. Jestem trochę leniwy Cierpię na jakiś zespół, ale nazwy nie pamiętam Więcej wad póki co mi nie przychodzi do głowy Wymień 4 swoje zalety. Jestem kulturalny Jestem miły (chyba że mam bardzo zły humor) Lubię pomagać Więcej zalet chyba nie posiadam Co cię denerwuje? Prawie wszystko, ale tylko w realnym świecie. Czego się boisz? Wszystkiego, mam bardzo słabe nerwy Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wszystkie Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? żadnej Jaki jest twój ulubiony numer? Nie mam ulubionego numeru Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 666