MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika NightFury, 30 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NightFury

NightFury Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Wojciech
    Dokładny nick w grze: NightFury
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam 2- 3 godziny dziennie a najchętniej na Creative i Skyblocku.
    Data urodzenia:31 marzec 2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpoczynałem od 2014 roku na wersji 1.5.4.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pod koniec 2014 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIgdy nie byłem karany na żadnym serwerze.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Chciałem ale jak byłem np. Pomocnikiem to na 2 dzień już tą range straciłem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na creative bym dodał auto (minecart),spadochron, plecak itp.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    /mute <nick>
    /kick <nick>
    Obowiązki pomocnika to zadbać o nie spamowanie, o kulture na serwerze, i oczywiście brak wulgaryzmów.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo jeszcze nigdy nim nie byłem i chciałbym spróbować chociaż jeden raz. a jak byłem pomocnikiem na innych serwerach to na drugi dzień mi tą range zabierali.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:jak pierwsza osoba kogoś wyzywa od najgorszych to ja wtedy wkraczam i mu mówię żeby się uspokoił, porozmawiał ze mną o co chodzi.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: na skybloku czasami pomagam np. ktoś się kiedyś pytał czy są kity a ja odpowiedziałem że nie.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem spokojny nawet kiedy ktoś mnie baardzo wkurzy to i tak w tej sytuacji się uspokajam, nerwowy jak to dziwnie zabrzmi jak widzę zapadnie (w minecrafcie) to mi szybko serce bije, towarzyski bo uwielbiam rozmawiać z każdym na okrągło nawet 1 rozmowa się ciągnie w 2 godziny.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze przygotowany do pracy, pomocy itp.
    Umotywowanie podania: Gdybym Był pomocnikiem od razu bym pomagał każdemu w potrzebie.

Reklama
  2. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na forum widzę cię po raz pierwszy, a dobrą chwile już tu jestem. Na serverze też cię ani razu nie widziałem, chodź może jest to spowodowane tym że gram głównie na survivalu, na skyblocku też ale rzadziej.
    Jak spojrzałem na to podanie to mnie oczy zaczęły piec, zwykle robi mi się tak od jednolitej masy tekstu napisanej jednym kolorem. (czyli podanie ledwo czytelne dla mnie)
    Wyrok
    Nie

3. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    To wreszcie byłeś tym pomocnikiem czy nie?

A co jeśli się nie uspokoi?

To nie jest odpowiedź na pytanie...

Czy to jest 5 rozbudowanych zdań? Mogłeś tu opisać Twoje zainteresowania, co lubisz robic, a nie tylko cechy charakteru..

A kto by nie pomagał?

Podanie się bardzo trudno czyta, brak interpunkcji, ortografii. Bardzo słaba aktywność na forum. Nie widzę, żebyś pomagał.

Jestem na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę