Witam. Ostatnio na serwerze zaczęły się dziać dziwne rzeczy (mi to się dzieje). Mogę rozwalać drogi na creative, te obok działek, ale je odbudowywuje żeby nie było. Także mogę otwierać drzwi na działkach innych osób, ale nie mogę na nich budować. Wczoraj nawet wyczyścilo mi działkę, i teraz muszę budować inną. I jeszcze jedno pytanie. Czm wywala z serwera?
Czy kiedy możesz niszczyć drogi na Creative, to chwilę po tym zostajesz wyrzucony z serwera? Czy możesz niszczyć te drogi cały czas, czy tylko czasami? Jeżeli możesz je niszczyć tylko czasami i zazwyczaj potem Cię wyrzuca, to jest to wynikiem utraty połączenia z serwerem. Też tak ostatnio mam. Po utracie połączenia przez chwilę też mogę niszczyć spawn i drogi, lecz po kilku sekundach, gdy nie uda się w miarę szybko odnowić połączenia zostaję wyrzucony z serwera. Wynika to z problemów technicznych, które ostatnio się nasilają... To, że serwer co chwilę wywala jest związane z atakami sieciowymi i jak na razie sytuacja nie wygląda najlepiej, więc trzeba cierpliwie czekać. P.S. To, że możesz otwierać drzwi (drewniane) na cudzych działkach, to normalne.