Witam, czy tylko ja mam problem z zalogowaniem ? Nie moge od rana wejść na serwer, szukałem informacji o problemach technicznych na forum i fb i nic nie znalazłem, Jeśli sądzicie że to u mnie to poradźcie jak temu zaradzić.
Administracja pisze, że jak nie możesz zalogować się na serwer to musisz odczekać parę godzin. Problemu od rana nie naprawili i temu są tylko 7 os. na serwie.
"Parę godziń" od 7:00 minęło, można by było napisać nic nie znaczącą formułkę, " chwilowe trudności, trwają prace nad usunięciem" a nie udawać że wszystko jest ok.
Witaj, jacold. W dniu 2016-06-29 odbyła się przerwa techniczna - najprawdopodobniej mająca zapobiec wyrzuceniom na serwerze. Szczegóły o tym znajdziesz pod tym linkiem kliknij ->TUTAJ Co do twojego pytania, czy tylko ty masz taki problem, odpowiedź brzmi "nie tylko ty". Jako dowód sam zobacz ilu graczy już może grać ->KLIK Mam nadzieję, że sprawa wyjaśniona. Pozdrawiam! :]
jacold, wszyscy mogą się już logować. Mam nadzieję, że i Ty. Jeśli jednak nadal masz z tym problem to pisz do naszego centrum wsparcia - http://support.craftapple.pl