MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_Witek_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Witek_, 30 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię:
    Nazywam się Witold.
    Dokładny nick w grze:
    Mój nick to _Witek_.
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Na serwerze gram do 5 godzin dziennie, za swoje ulubione serwer uważam creative oraz SkyBlock.
    Data urodzenia:
    Urodziłem się dnia 26 stycznia 2001 roku.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W minecrafta zacząłem grać w czerwcu 2010 roku, na wersji 1.4 beta bądź 1.8 beta, nie do końca pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Był to dzień który zapamiętałem czyli 20 października roku 2013.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Owszem dostałem kilka kicków.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Mam własny serwer, ostatnio załapałem się na rangę Admina na serwerze gdzie gra dziennie, po 50-60 osób.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciałbym zmniejszyć liczbę przestępstw, gdyż nie ma pluginu który blokowałby końcówki typu .ench, oraz na blokowanie omijania cenzury.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Pomocnik może:
    wyrzucić gracza z serwera komendą /kick <nick gracza> <powód>, używa się tego, gdy dany gracz, nie stosuje Netykiety,
    spamuje, obraża innych graczy, ma niecenzuralny nick bądź jest nieogarnięty i zaśmieca chat swoimi głupotami.
    /mute <nick gracza> <czas>, używa się gdy, po kilku kickach lub gdy ktoś reklamuje serwer, a nie ma w tym czasie osoby mającej uprawnienia do banowania.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Ponieważ kiedy nie ma nikogo z ekipy to często upominam graczy kiedy powinni dostać kicka.
    Część się uspokaja, a część mówi np. Dupa nie Netykieta.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Najpierw spróbuje porozmawiać (na innych serwerach działało), potem jeśli nic to nie da dać kicka.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Uważam, że posiadam, ponieważ często bawię się z kolegami z serwera w rzeczy typu prace.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jak już napisałem nazywam się Witold, urodziłem się 26 stycznia 20001 roku, chodzę do klasy drugiej gimnazjum, po wakacjach do trzeciej.
    Mieszkam na śląsku, dokładnie w Zabrzu w dzielnicy centrum.
    Interesują mnie zwierzęta, mam w domu dwa kocurki, jeden szary, drugi czarny.
    Kiedy w soboty nic nie robię zazwyczaj chodzę pomagać za darmo w schronisku dla zwierząt.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Jestem do dyspozycji od rana do wieczora, rzadko w środku dnia.
    Umotywowanie podania:
    Chciałbym zostać pomocnikiem, często pilnuje serwera,
    Pozdrawiam całą ekipę oraz Admnistrację.

Reklama
  2. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czytając twoje podanie można się zachęcić, lecz nie na tyle, aby Cię przyjąć do ekipy. Ostatnie mi czasy też dużo gram na SkyBlock i z przykrością muszę przyznać, że nie widziałem Cię tam, ani razu - lub w ogóle nie pomagasz, dlatego nie mogłeś zostać zauważony.
    Możliwe, że cały swój czas spędzasz na Creatvie, a SkyBlock podałeś dodatkowo.
    Jednak ja jestem na NIE!
    Powody to twój brak pomocy, nieobecność na trybie (SkyBlock) który podałeś oraz, brak udzielania się na forum.

3. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nigdy cię nie widziałem, a gram od czasu do czasu na skyblocku. Na forum aktywności brak. Podanie lekko lepiej czytelne niż poprzednie które oceniałem, dalej oczy mnie pieką.
    Wyrok
    Nie ma mowy, zapomnij o tym

4. edzik

edzik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jestem na tak

5. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne, staranne. Treść podania ogólnie jest ok, ale trochę krótko napisane. Widać, że kandydat ma potencjał. Niestety ja też nie widuję Cię na serwerze, a jak już Cię widzę to rzadko się zdarza żebyś pomagał - nawet nie próbujesz. Na forum masz 60 postów, ale od jakiegoś czasu w ogóle nie widzę Twojej aktywności na tym forum. Na dzień dzisiejszy nie.

6. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Gracz przekupuje innych graczy, aby dali mu na "tak" w podaniu na Skype zamian za admina na swoim serwerze. Mam dowody SS, wysłał na grupie i na PW. Jestem na Nie

7. Hewert

Hewert Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Co najwyżej, to masz na imię Witold.

Co za bzdury. W czerwcu 2010 to była alpha, beta pojawiła się na przełomie 2010/2011.

Konkretnie gdzie, za co i kiedy?

Jakich przestępstw? Łamanie dekalogu? A może zmniejszenie liczby gwałtów w Polsce?

A ja mam słonia w klatce i trzymam go w piwnicy.
    Nikogo nie interesuje ile masz rybek/pająków/węży/kotków/piesków/etc. w domu. W tym punkcie masz opisać siebie w taki sposób, aby przekonać innych (zwłaszcza administrację) do pozytywnego rozpatrzenia swojego podania.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę