No i mamy następstwa mej ostatniej propozycji. Gdy wpisujemy komendę /slonce (gracze nadal to cały czas próbują wpisywać), pojawia się komunikat, by zakupić Vip/SVip, by móc zmieniać czas i pogodę. Jednakowoż te rangi nie dają możliwości zmiany pogody, tylko czasu. Proponuję, tak jak wcześniej, wprowadzić komendę /pweather czy coś takiego (może być źle, nie znam się), lub zmienić komunikat, żeby nie wprowadzał graczy w błąd. Wystarczyło mi 10 minut, żeby zobaczyć, jakie to jest zuo. Gracze bez rang cały czas prosili graczy z rangą Vip/SVip, żeby wyłączyli deszcz, a ci dalej do mnie lecieli. Wniosek? Coś trzeba z tym zrobić.
Co do vip to się zgodze, że nie ma on możliwości zmiany pogody czy tam czasu (nie wiem nie mam rangi vip) ale svip posiada pełen zestaw tych komend. /pweather i /ptime. To chyba nie wprowadza graczy w błąd. [hr] Ahh dobra już kumam jaki jest problem. Gracze zwykli nie mają dostępu do komend /p (działanie). Proszą svipa o zmianę pogody. Svip zmienia, ale działa to tylko dla niego. Gracze z svip lecą do ciebie z myślą, że ty możesz zmieniać pogodę globalnie. Ale fakt na cv przydało by się albo ustawić globalnie non stop czyste niebo, albo wrócić do /slonce
Kruku, doczytaj moją poprzednią propozycję. Chodziło mi o uszczęśliwienie wszystkich graczy, bo do tej pory przez komendę /slonce faworyzowano tych, którzy nie potrafią żyć, jak widzą deszcz. Za to "non stop czyste niebo" to kopa powinieneś dostać przy pierwszej okazji, ciężko mi się pisze takie wątki na forum. Stąd proponuję, żeby komendę /pweather udostępnić dla wszystkich, bo jak na chat patrzę podczas klockowego deszczu, to normalnie umieram.