No i nadszedł 1 lipca 2016 roku. Myślę, że można uznać tę datę jako symboliczną. Niedługo będzie rok, jak tu gram, tak więc witam się w końcu. Nie, to nie znaczy, że zacznę się witać ze wszystkimi z osobna przy każdym wejściu na serwer.
Z racji, że tak ważna osoba pyta, opowiem historyjkę w całości. Zaczęło się to tak: było nas trzech, graliśmy sobie w LoLa. Po pewnym czasie nam się znudziło, koło północy. To była pewnie ciepła, lipcowa lub sierpniowa noc. Siedzimy sobie na TeamSpeak (nie, nie podam IP) i gadamy, myślimy, w co by zagrać, żeby nie grać w LoLa. Zgadnijcie, kto rzucił dla żartu, że w Minecrafta. Niestety inni wzięli to poważnie. Szybko znalazł się piracki launcher, pobraliśmy, jako osobę najbardziej doświadczoną w klockach poproszono mnie o znalezienie serwera, więc pierwsza lepsza lista, pierwszy lepszy serwer no i trafiamy na jakiś niedorobiony. Druga próba- drugi lepszy serwer z drugiej lepszej listy no i trafiamy tu. To byłby koniec tej historyjki, oni już w to nie grają, po tygodniu przestali. A teraz na koniec czelendż- kto to naprawdę przeczyta i streści mi w grze, dostanie na survival nagrodę, bo nie wierzę, żeby komukolwiek się chciało Najwyżej 3 nagrody będą, bo pomysłów nie mam.
witaj i żegnaj ja tu czasami przelatuje ale tylko aby podenerwować nie kojarzę ciebie mimo ze grałem tu około 2 lata xd