MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika lUKIMC, 2 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lUKIMC

lUKIMC Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Maksymilian Adam Rak

Dokładny nick w grze: lUKIMC

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-5 godzin dziennie (w wakacje),a najczęściej przebywam na Craftapple,na trybie Creative.

Data urodzenia:31 lipca 2003 roku

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Sierpień,2011 rok ,wersja 1.2.3.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Grudzień (dokładnie nie pamiętam)2014 rok.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie,nie byłem karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:pełniłem taką funkcję,niestety serwer już nie istnieje.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie chciałbym niczego zmieniać na Craftapple,dlatego że serwer jest już dobrze rozwinięty.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom,łagodzenie konfliktów,zgłaszanie usterek/problemów ViceAdminowi lub Adminowi.
    Uprawnienia: Pomocnik ma przywilej do komend typu: /kick , /mute .

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chce zostać pomocnikiem żeby pomagać graczom,załagadzać konflikty,żeby porządek na Craftapple był zachowany,również by pomagać innym pomocnikom ( oczywiście na trybie Creative) np.: CleverPixel.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw teleportuje do siebie osoby które rozpoczeły kłótnie,następnie porozmawiam na prywatnej wiadomości z osobą która ten konflikt zaczeła,jeśli osoba nie zaprzestanie kłótni,będe zmuszony wyrzucić tą osobę z serwera,jeśli osoba nadal będzie stwarzać problemy,zapisze ją i zgłosze Moderotorowi/Adminowi/ViceAdminowi ,który ma prawo zbanować gracza.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,współpraca to moje "drugie imię".

Opisz swoją osobę:Witam ! Mam na imię Maks,jestem z województwa podkarpackiego,a dokładnie z niewielkiego miasta Dębicy. Pierwsze "spotkanie" z Minecraftem miałem,gdy pewnego razu pojechałem do starszego kuzyna,na początku wydawało mi się że Minecraft to tylko zwykłe klocki,ale gdy zainstalowałem grę...zacząłem w nią grać codziennie. Jestem osobą sympatyczną,pomocniczą,koleżenską i żartobliwą.Bardzo nie lubię gdy ktoś mi "wchodzi na głowe",wtedy może być nieprzyjemnie.Lubię gdy wszystko jest na swoim miejscu ( bardzo lubię porządek ).

Określ swoją dyspozycyjność:Będę starał się wchodzić kiedy tylko będę mógł,dlatego że bardzo lubię Minecrafta,a najczęściej wchodzę właśnie na Craftapple.

Umotywowanie podania:Wydaję mi się że moje podanie ,jest wystarczające i że administracja rozpatrzy je i przemyśli moją propozycje,staram się już drugi raz zostać pomocnikiem,więc to dla mnie bardzo ważne.

Reklama
  2. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Masz 3 imiona? Szacun.

A nie "Adam"? Napisz, że czwarte imię.

Po co?

Ban za kłótnie? Ostro.

Czyli nie możesz być w ekipie. Administracja nie potrzebuje łatwo denerwującego się osobnika.

3. lUKIMC

lUKIMC Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chciałbym to sprostować.Mam na imię:Maksymilian Adam,a moje nazwisko to Rak ,"drugie imię" to przenośnia,jeśli chodzi o ban za kłótnie to może rzeczywiście przesadziłem,ale nigdy nie widziałem ViceAdmina/Admina gdy kogoś kickuje/banuje,więc mi się tylko wydaje że tak powinno być,gdyby ta osoba nie przestała.

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Drogi lUKIMC,

skoro tak uważasz to przeczytaj regulamin.

Na nie.

5. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ani razu cię nie widziałem, to też oznacza że nie pomagasz, na forum cię nie widziałem też, podanie ledwo czytelne.
    Jedno pytanie: Kim ty w ogóle jesteś?
    Wyrok
    Nie ma mowy, zapomnij o tym
    Edit do tego na dole: Nie odpisuj pod każdym postem, bo to zwykłe nabijanie.​

6. lUKIMC

lUKIMC Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A wchodzisz na tryb Creative ? Jestem tam bardzo często.

7. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Powiem tak, widzę po podaniu że absolutnie nie nadajesz się na pomocnika, po pierwsze, nie wiem po co podałeś drugie imię i nazwisko, wzór tego nie wymaga a jak nie wymaga to się do niego stosuj. Po drugie, napisałeś że tepniesz się do osoby która sprawia problemy i jak nie ustąpi to zgłośisz to Administracji wyższej, ale po co chcesz się tam tepać i dlaczego zawracał byś głowę administracji skoro miał byś dostęp do komend takich jak /mute czy /kick !? Po za tym napisałeś że źle jest jak ktoś Ci wchodzi w drogę.... Administracja nie potrzebuje w swoim gronie agresywnych osób.
    Wielkie NIE.

Pozdrawiam, Valkar.
    Ps. Spróbuj kiedyś, ale jeszcze nie pora żebyś został członkiem administracji.

Reklama
  8. lUKIMC

lUKIMC Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ehh...jak zwykle próbuje i jak zwykle nic mi nie wychodzi... ;-(
    [hr]
    Jeśli chodzi o to że napisałem: "może być nieprzyjemnie" nie chodziło mi o agresywność,tylko o zwrócenie uwagi,tak chciałem żeby inni to odebrali.Tyle mam do powiedzenia...mam nadzieję że moje podanie nie zostanie szybko zamknięte.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę