Imię: Maksymilian Adam Rak Dokładny nick w grze: lUKIMC Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-5 godzin dziennie (w wakacje),a najczęściej przebywam na Craftapple,na trybie Creative. Data urodzenia:31 lipca 2003 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Sierpień,2011 rok ,wersja 1.2.3. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Grudzień (dokładnie nie pamiętam)2014 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie,nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycieełniłem taką funkcję,niestety serwer już nie istnieje. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie chciałbym niczego zmieniać na Craftapple,dlatego że serwer jest już dobrze rozwinięty. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom,łagodzenie konfliktów,zgłaszanie usterek/problemów ViceAdminowi lub Adminowi. Uprawnienia: Pomocnik ma przywilej do komend typu: /kick , /mute . Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chce zostać pomocnikiem żeby pomagać graczom,załagadzać konflikty,żeby porządek na Craftapple był zachowany,również by pomagać innym pomocnikom ( oczywiście na trybie Creative) np.: CleverPixel. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw teleportuje do siebie osoby które rozpoczeły kłótnie,następnie porozmawiam na prywatnej wiadomości z osobą która ten konflikt zaczeła,jeśli osoba nie zaprzestanie kłótni,będe zmuszony wyrzucić tą osobę z serwera,jeśli osoba nadal będzie stwarzać problemy,zapisze ją i zgłosze Moderotorowi/Adminowi/ViceAdminowi ,który ma prawo zbanować gracza. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,współpraca to moje "drugie imię". Opisz swoją osobę:Witam ! Mam na imię Maks,jestem z województwa podkarpackiego,a dokładnie z niewielkiego miasta Dębicy. Pierwsze "spotkanie" z Minecraftem miałem,gdy pewnego razu pojechałem do starszego kuzyna,na początku wydawało mi się że Minecraft to tylko zwykłe klocki,ale gdy zainstalowałem grę...zacząłem w nią grać codziennie. Jestem osobą sympatyczną,pomocniczą,koleżenską i żartobliwą.Bardzo nie lubię gdy ktoś mi "wchodzi na głowe",wtedy może być nieprzyjemnie.Lubię gdy wszystko jest na swoim miejscu ( bardzo lubię porządek ). Określ swoją dyspozycyjność:Będę starał się wchodzić kiedy tylko będę mógł,dlatego że bardzo lubię Minecrafta,a najczęściej wchodzę właśnie na Craftapple. Umotywowanie podania:Wydaję mi się że moje podanie ,jest wystarczające i że administracja rozpatrzy je i przemyśli moją propozycje,staram się już drugi raz zostać pomocnikiem,więc to dla mnie bardzo ważne.
Masz 3 imiona? Szacun. A nie "Adam"? Napisz, że czwarte imię. Po co? Ban za kłótnie? Ostro. Czyli nie możesz być w ekipie. Administracja nie potrzebuje łatwo denerwującego się osobnika.
Chciałbym to sprostować.Mam na imię:Maksymilian Adam,a moje nazwisko to Rak ,"drugie imię" to przenośnia,jeśli chodzi o ban za kłótnie to może rzeczywiście przesadziłem,ale nigdy nie widziałem ViceAdmina/Admina gdy kogoś kickuje/banuje,więc mi się tylko wydaje że tak powinno być,gdyby ta osoba nie przestała.
Ani razu cię nie widziałem, to też oznacza że nie pomagasz, na forum cię nie widziałem też, podanie ledwo czytelne. Jedno pytanie: Kim ty w ogóle jesteś? Wyrok Nie ma mowy, zapomnij o tym Edit do tego na dole: Nie odpisuj pod każdym postem, bo to zwykłe nabijanie.
Powiem tak, widzę po podaniu że absolutnie nie nadajesz się na pomocnika, po pierwsze, nie wiem po co podałeś drugie imię i nazwisko, wzór tego nie wymaga a jak nie wymaga to się do niego stosuj. Po drugie, napisałeś że tepniesz się do osoby która sprawia problemy i jak nie ustąpi to zgłośisz to Administracji wyższej, ale po co chcesz się tam tepać i dlaczego zawracał byś głowę administracji skoro miał byś dostęp do komend takich jak /mute czy /kick !? Po za tym napisałeś że źle jest jak ktoś Ci wchodzi w drogę.... Administracja nie potrzebuje w swoim gronie agresywnych osób. Wielkie NIE. Pozdrawiam, Valkar. Ps. Spróbuj kiedyś, ale jeszcze nie pora żebyś został członkiem administracji.
Ehh...jak zwykle próbuje i jak zwykle nic mi nie wychodzi... ;-( [hr] Jeśli chodzi o to że napisałem: "może być nieprzyjemnie" nie chodziło mi o agresywność,tylko o zwrócenie uwagi,tak chciałem żeby inni to odebrali.Tyle mam do powiedzenia...mam nadzieję że moje podanie nie zostanie szybko zamknięte.