1. PemooPwm 2. 19 3. od 2-6 zależy czasami 10 4. ts jest tymczasowo w konserwacji z tego co mi wiadomo więc nie korzystałem. 5. tak, ale tylko i wyłącznie na skyblocku 6. nie 7. Podstawowe komendy BBCODE są mi znane ponieważ byłem administratorem na wielu serwerach ts3. 8. Owszem, największe moje osiągnięcia to vROOT oraz SSA, zdobyłem je nie znając nikogo na początku więc coś w tym jest 9. Nazywam się Przemek, mam 19 lat. Uczący się w tygodniu pracujący w weekendy. Jestem teraz w 4 klasie technikum gastronomicznego na profilu TŻIUG (Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych ~ Kucharz ;D). Interesuję się siatkówką oraz piłką nożną za starych czasów grało się w akademii Legii ale no cóż niestety te czasy minęły. Moją pasją jest gotowanie od małego chciałem zostać kucharzem jak widać marzenia się spełniają ;D 10. Myślę że wniosę dużo pomocy oraz świetnych pomysłów. Mam duże doświadczenie na ts3. Byłem prowadzącym wielu eventów które również mógłbym poprowadzić u was! 11. przeglądając forum zdążyłem zetknąć się z xXSoniaXx, Marcinek7. Oraz kruku na MC. reszty nie znam. 12. zakładanie kanałów, rangi, pomoc innym użytkownikom serwera oraz reszta pkt. 10 13. czytałem obowiązki pomocnika a mianowicie http://craftapple.pl/forum/thread-5710.html Pozdrawiam serdecznie PemooPwm