Imię: Mam na imię Jakub Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to kuku999 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jedyny serwer na którym gram to Craftapple. Najczęściej jestem wieczorem, rano też się zdarza. Gram jedynie na sv. Data urodzenia:11.02.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Na początku 2011r. (Beta) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1 lub 2 edycja, pod nikiem "Afanta". Nie pamiętam daty. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Byłem tylko raz wyrzucony z serwera niesłusznie, potem mnie przeproszono... pomocnik się pomylił w wpisywaniu nicku. Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak zdarzyło mi się to 3 razy. Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić przede wszystkim czat, a dokładnie przekleństwa i wyzwiska które się na nim znajdują. Ludzie wyzywają siebie nawzajem bez powodu. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: 1.Pomocnik musi pomagać moderatorom w ograniczaniu czatu; 2.Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora; 3.Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend; 4.Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum; 5.Być dyspozycyjnym, wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora lub Moderatora. Ma uprawnienia do 2 komend: 1./kick nick -Wyrzucić gracza z serwera. 2./mute nick -Uciszyć gracza na wybrany czas (10min,24h,7day) Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem z paru powodów: Co chwile widzę wyzwiska,przekleństwa i ogólnie czat jest tym zapełniony, a rano bardzo często. Gdybym był pomocnikiem zaczął bym rano częściej uczęszczać na serwerze i bym uspokoił paru graczy którzy nadużywają przekleństw. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Mam zamiar wyciszać graczy którzy nadużywają czatu i zgłaszać to ViceAdministratorowi lub Administratorowi Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Według mnie i ludzi z innych serwerów oraz babci i siostry[/size]: Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Jakub, często pomagam ludziom i lubię to robić. Zajmuję się często siostrą i babcią więc uważam że mam "dar" dogadywania się z ludźmi. Uczęszczam do 3 gimnazjum, a teraz już bardziej do technikum. Moją pasją jest piłka nożna i także lubię elektronikę. Nie przeklinam, jestem spokojnym i miłym człowiekiem, skory do pomocy. Można na mnie liczyć. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji rano i wieczorem, w środku dnia rzadko gdyż jak pisałem powyżej mam zamiłowanie do piłki nożnej(treningi). Umotywowanie podania: Mam nadzieje że zostanę pomocnikiem i miło nam się będzie współpracowało. Pozdrawiam. Jeszcze chciałbym dodać że na forum jestem zarejestrowany na tym koncie dopiero dziś.
Podanie, ogólnie treść Podania jest ok, ale wszędzie taka sama czcionka, trochę się zlewa pytanie z odpowiedzią. Napisałeś, że te konto dopiero co założyłeś, i masz bardzo mało postów. Nie sądzisz, że lepiej było by pobyć aktywnym na forum (te konto), powypowiadać się trochę? Pokazać, że jest się obecnym? Następna sprawa. - serwer. Twój nick kojarzę tylko z /who, nie widzę żebyś udzielał się na czacie, a tym bardziej żebyś pomagał, a wiesz akurat się tak złożyło, że ja też na serwerze spędzam bardzo dużo czasu nawet od 12 do 23, 00. Na dzień dzisiejszy jestem na Nie. Jeżeli poprawisz swoją aktywność na serwerze i forum będę na TAK!
kuku999 Ogulnie bardzo ładnie napisanie ale niepodoba mi się jedno. A mianowicie punkt W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty? No powiem szczerze że samo /mute nie łagodzi konfliktów tylko je pogarsza, wiem to po sobie. Pamiętam jak dostałem bana i zrobiłem inne konto na którym dostałem mute i byłem w expiarce nabrałem tam 5lvl brałem miecze i nazwałem go LuckLucky10 TO SKU********! (Bo wtedy on dał mi bana i nie wiem czy przeprosiłem Lucka za to jak nie to Przepraszam Cię Lucek z całego serca) Także Chłopie jak to ja bym sie starało pomocnika to bym napisał w tym punkcie tak: Najpierw bym wysłuchał obu stron i dotarł do sedna sprawy i bym starał sie dowiedzieć czyja to np wina) kumasz? Dobra nie bede zgrzędził o byle pierdoły jestem na tak
Witaj, Wskażę Ci kilka punktów, które moim zdaniem powinieneś poprawić następnym razem pisząc podanie. Według mnie niepotrzebnie próbowałeś 'wcisnąć' tutaj rozbudowane zdania. Na pytanie jak masz na imię powinieneś odpowiedzieć normalnie "Jakub". Tak samo z nickiem w grze. Prawie dobrze zrozumiałeś to pytanie. Dotyczyło ono jedynie Twojej gry na serwerze CraftApple, inne serwery nas nie interesują. Ctrl+c -> ctrl+v Powód zawsze jakiś jest. My nie zmieniamy ludzi, my tylko ograniczamy chamstwo, wulgarność niektórych osób, które nie potrafią się dostosować. Tak jak napisałem powyżej, nie zmienimy ludzi, możemy jedynie ograniczyć do pewnego stopnia ich wulgarność, brak kultury. Szkoda, że nigdy nie widziałeś jak to robią członkowie Ekipy/Administracji gdy nasunie się jakiś konflikt. Mogłeś też przeczytać Regulamin. Krewni bardzo często wspierają bliskich mówiąc im to co chcą sami usłyszeć, oceniają z pewnym uprzedzeniem Nawet ładnie napisane podanie, znam Cię już od jakiegoś czasu (tak mi się zdaje bo skądś pamiętam Twój nick ) i nie pamiętam byś dostał jakiekolwiek upomnienie ode mnie. Pozdrawiam Serdecznie i życzę powodzenia, Lucklucky10
Nigdy a to przenigdy nie widziałem Cię na serwerze i nie mogę powiedzieć czy pomagasz i jesteś miły i sympatyczny, ponieważ tego nie wiem. Podanie.. no cóż nie jest to mistrzostwo świata i zauważyłem tam skopiowaną treść wątku dotyczącego obowiązków i komend pomocnika. Napisałeś że "chcesz zmienić chat ponieważ są na nim wyzwiska itp." Ale jak ty chcesz to zmienić ? Tego się nie da powstrzymać, zawsze się znajdzie osoba wulgarna i nie stosująca się do zasad panujących na chacie, tu pomocnik może zastosować /kick a jeżeli za 2 lub 3 razem osoba sprawiająca problem nie uspokoi się, to /mute. Co poradzić, nie można zmieniać ludzi od tak :/ Tylko tyle co do twojej osoby mam do powiedzenia. Sorry ale... na NIE Spróbuj za miesiąc. Pozdrawiam Valkar.
Widzę, że podanie jest jeszcze otwarte. Jestem na nie. Gracza kojarzę tylko z widzenia, może raz w miesiącu pojawia się na serwerze.