MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Skarga

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika TheGrzybek95, 6 Czerwiec 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheGrzybek95

TheGrzybek95 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sprawa do rozwiązania!!!

Dzisiaj (piątek) ok godziny 15:20-15:25, poszedłem na mapę surowcową... No i biłem się tam z jednym gościem no i walka się nie skończyła no i pokazał mi się komunikat w stylu : "international server error" czy coś podobnego. No i wylogowało mnie z serwera, a że nie skończyła się walka po ponownym wejściu na serwer pokazało mi że nie żyję (wiem jak to działa że gdy podczas walki się wylogujesz to giniesz automatycznie). No i straciłem itemy, dla mnie bardzo drogocenne itemy bo nie jestem zbyt bogaty na tym serwerze:
    -cały set prot 4
    -miecz 5/2
    -pół stacka koksów
    -łuk moc 3 nieskończoność 1 i uderzenie 1,

Już nie mówię o kilofie i paru innych itemach
    Po wstępnych rozmowach z administracją, która mniej więcej w tym czasie robiła porządek na mapie surowcowej, dowiedziałem się że nie oddadzą mi itemów ponieważ jak to ujął pośrednik Infiniti'ego "mogłem się w tym czasie nie bić",jakbyście dali jakieś ogłoszenia lub cokolwiek innego to okej nie miał bym pretensji. Ale przez to straciłem itemy, które jak już wspomniałem są dla mnie bardzo cenne w mojej sytuacji i jeszcze nie mogę ich odzyskać.

Proszę o poważne podejście do sprawy,a administracje o SPRAWIEDLIWE rozpatrzenie sprawy

Pozdro
    TheGrzybek95

Reklama
  2. N9q

N9q Duch przeszłości

Docenione treści:
    1
    Z mojej perspektywy wygląda to tak:

-Z tego co pamiętam, to w regulaminie nie ma nic o tym, że administracja nie odpowiada za stracone itemy. (+ Dla Ciebie)

-Są logi na konsolce, ale nie potwierdzą tego, że miałeś akurat takie itemy. (- Dla Cb)

-A z tego co wywnioskowałem, nie posiadasz na to żadnych dowodów. (kolejny - dla Ciebie)

Werdykt: Masz bardzo małe szanse na to, że odzyskasz itemy.

3. TheGrzybek95

TheGrzybek95 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam jeden dowód, administracja sama się przyznała że "sprzątała" i jak coś to mam rozmowę na skype z jednym z administratorów. a co do itemów to emil3450 może potwierdzić że takie miałem i wczoraj czy przedwczoraj chwaliłem mu się że skończyłem enchantować zbroję.

4. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Nie zwracamy itemów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę