Na creative większości graczy zostaje wyrzucona z serwera i tu link ze zdjęciami które podtwierdzają wywalanie z creative http://olgiav.webwavecms.com/
Co to za ip loger? Wybacz ale ja w to nie klikne. Poza tym mamy świadomość tego o czym mówisz, jednak nie mamy wpływu na te "wywałki".
Aha czyli mamy ataki sieciowe, które potwierdził CleverPixel w moim temacie! No to z fajnego serwera robi sie kupa...
Spokojnie, ja niczego nie potwierdzam, jakby co... W tym przypadku powód może być zupełnie inny i nie chcę głosić nieprawdziwych informacji.
serwer jest naprawdę fajny tylko te wywalanie z serwera naprawdę zróbcie coś z tym jak to są ataki hakerskie to może zmieńcie IP :'( [hr] wątpię żeby serwer się ocalał
Wedlug mnie to hackerzy z sąsiednich serwerów. Mogą nam zazdrościć reputacji. Dalej wywala, jest godzina 13:51. I to na pewno nie problem logujących się ludzi, bo ostatnio nawet 30 ludzi nie gra.
Chciałbym dodać,że gdy jest mało (do około 8) graczy niewywala gdy jest ich więcej (od 10 w góre) zaczyna wywalać
To nie żadne ataki lol, że niby co? DDoS? Ciężko mi coś powiedzieć bez dokładnych logów, ale jestem przekonany w 100%, że problem tkwi w plikach serwera. Możliwe, że jakiś plugin koliduje. Tak jak mówiłem, ciężko mi o zdanie bez logów.
Brakuje pamięci RAM, przez co system jest niestabilny. Wkrótce zamierzamy migrację na maszynę z 128 GB pamięci RAM.