Imię:Aleksandra Nick:GirlUltraXD Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Wchodzę najczęściej na tryb Creative i gram 4 godziny (najczęściej,ostatnio nie byłam na serwerze bo miałam przerwę). Data urodzenia:4 luty 2003 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Szczerze mówiąc,dokładnie nie pamiętam,ale w styczniu 2013. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Lipiec,2015 rok Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie przypominam sobie,więc raczej nie,bo mam dobrą pamięć. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak,pełniłam funkcję Pomocnika parę razy i wiem jaka to odpowiedzialność ,jednak nie podam IP serwerów dlatego,że moje podanie nie zostało by przyjęte za nieumyślną reklamę. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Szczerze mówiąc ,to nie chciałabym nic zmieniać,bo serwer jest już dobrze rozbudowany. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia pomocnika to np.dostęp do różnych komend czyli /kick,/mute. Natomiast obowiązki pomocnika to uczestniczenie w życiu serwera,pomaganiu graczom,wyjaśnianie im jak działają różne komendy,załagadzać konflikty między graczami, pomagać innym pomocnikom i moderatorom ogarniać czat i być dyspozycyjnym. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw zacznę rozmowę z osobą która rozpoczęła konflikt ,która będzie miała na celu przemówić mu do rozumu,jeśli gracz nie przestanie ,wyrzucę go z serwera,a jeśli po kolejnych kickach nie przestanie,wyciszę go na 4-5 min. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,bardzo lubię pracować w grupie. Opisz swoją osobę:Mam na imię Aleksandra,jestem uczennicą 1 gimnazjum,mam 13 lat,mieszkam w Rzeszowie. Jestem osobą spokojną miłą,koleżeńską,chętną do pomocy i działania.Nie jestem typową dziewczyną. Bardzo lubię grać w Minecraft'a i LoL'a.Gdy miałam 10 lat,pojechałam do kuzynki i gdy zobaczyłam jak gra w Minecraft,od razu się w niej "zauroczyłam" i zaczęłam w nią grać codziennie,aż do dziś.Miałam parę przerw od gry,ale nie zniechęciłam się do Minecraft'a. Określ swoją dyspozycyjność:Wydaje mi się że teraz,jako pomocnik (jeśli go dostanę) będę codziennie grać w godzinach porannych i popołudniowych.A jeśli chodzi o jakieś dodatkowe rzeczy ,to będę miała na pewno czas,bo są wakację i mam dużo czasu. Umotywowanie podania:Wydaje mi się że nadaje się na pomocnika ,bo mam już doświadczenie,jestem pomocnicza i gotowa do działania.
Nigdy cię nie widziałem, na forum też. Czyli jakich? Punkt nie wymaga żebyś je podała, więc po co to w ogóle jest napisane? Jeśli uważasz się za dobry materiał na pomocnika, to powinnaś wchodzić codziennie niezależnie czy masz range czy nie. Wyrok Ile razy mam wam powtarzać Nie?
Drogi Namelessie ! Ostatnio rzeczywiście nie było mnie na serwerze,bo miałam przerwę,ale już jestem.Rzeczywiście zapomniałamn dodać jakich komend,zaraz to poprawię Teraz będę wchodzić codziennie.
Pora na mnie. Na serwerze czasem cię widuję. Nie pomagasz, a przynajmniej ja tego nie widzę. Jest tu pewna niezgodność ze wzorem (brak nicku). Po znakach interpunkcyjnych stawiamy spację, pamiętaj. Punkt o uprawnieniach i obowiązkach... Spora część albo przepisana, albo kawałek po kawałku przekopiowana. Cóż... Myślę, że konflikty da się rozwiązywać i bez komend. Punkt, w którym opisujesz siebie. Jedno zdanie na temat twoich cech, reszta na temat twojego życia. Nie tego się oczekuje, oj nie. Dyspozycyjność. Z opisu wynika, że grać będziesz więcej dopiero jak dostaniesz rangę. Tak być nie powinno, ranga nie powinna za bardzo wpływać na czas gry, tylko dostosowywać jego przeznaczenie do stanowiska. Umotywowanie- nadajesz się. Zbyt wiele osób to pisało. Skoro jesteś pomocnicza, to czemu element nadrzędny się nie zgłosi, tylko pomocniczy? Podejrzewam, że chodziło o słowo "pomocna". I gwoździk- nie odpowiadaj pod własnym podaniem. Jestem na nie. Pozdrawiam ________ Edycja po ujrzeniu twojej odpowiedzi pod innym podaniem. Hipokryzja nie jest pożądaną cechą u potencjalnych kandydatów (a przynajmniej tak mi się zdaje).
Ja jestem na TAK. Jesteś doświadczona,chętna do działania,pomocnicza...no cóż nie widzę przeszkód żebyś została Pomocnikiem. (i dziękuje że mi kiedyś pomogłaś) Powodzenia
Mi napisałaś w odpowiedzi na moje podanie że nie sądzisz żebym mógł być pomocnikiem bo nie mam czasu bo gram w Hotsa to chyba dobrze że mam inne zainteresowania. Sama piszesz ze już miałaś kilka przerw od Minecrafta to czemu niby ja nie mam czasu jak sama czasami nie grasz i to dłużej niż ja?
Plusy +Długi staż na serverze Minusy -Nie widziałam jak pomagasz. -bardzo rzadko cię widuje na cv Jestem na NIE ale i tak życzę ci powodzenia ;D
Rzadko Cię widuję na Creative. Napisałaś skargę, że ktoś obraża Cię na /msg. Pokazało to, iż nie znasz regulaminu. Przyszły pomocnik musi go znać. Nie.
Szczerze na creative widzę Cię bardzo rzadko i wtedy nie rwiesz się do pomocy. Na survival ta sama sytuacja. Na pierwszy rzut oka podanie wydaje się być czytelne i takie też jest. Mogłabyś jeszcze pogrubić pytania, ale mniejsza. Grasz już tu ponad rok, a ja widziałem Cię może z pięć razy. Być może powodem jest niska aktywność na czacie, ale to tylko moje przypuszczenia. I jeszcze jedna ważna rzecz. Edytowałaś podanie po wypowiedzi gracza. Jestem na Nie.
Niedawno wróciłaś na CraftApple po dłuższej przerwie. Niestety nikt Cie nie pamięta. Nikt nie jest w stanie sobie przypomnieć byś pomagała na czacie. To przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Pokaż, iż naprawdę "lubisz pomagać". Przypomnij Nam siebie taką jaką się opisałaś w Podaniu. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.