Imię: Dariusz Dokładny nick w grze: Diarect Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Teraz, gdy są wakacje na serwerze przebywam od 5 do nawet 10 godzin z niewielkimi przerwami. Natomiast w roku szkolny będę przebywał od 4 do 6 godzin, nie licząc dni wolnych, bo wtedy czas jak w wakacje, a najchętniej przesiaduje na Survivalu, czasami wpadnę na Creative, ale tam nie przesiaduje za długo. Data urodzenia: 16.12.2000r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft'a gram od 2013 roku, wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dokładnej 2016 rok, okolice czerwca. Nie gram tu za długo, ale systematycznie i intensywnie. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na tą chwile chciałbym tylko ograniczyć przeklinanie na czacie, oraz reklamowanie innych serwerów. Ogólnie jest to serwer dobrze skonfigurowany, fajne pluginy. Na razie mi niczego nie brakuje. Ewentualnie to co można by dodać zostało już podane przez innych graczy w dziale propozycje i sugestie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki Pomocnika: Jednym z głównych obowiązków Pomocnika, jak sama nazwa mówi - jest pomaganie. Jako Pomocnik trzeba pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać im znaczenia komend oraz tłumaczyć rzeczy typu jak stworzyć działkę. Pomocnik musi także pomagać moderatorom ogarniać czat. Zgłaszać jakiekolwiek bugi/błędy/problemy do Vice/Administracji. Brać udział w życiu serwera, wypowiadać się na forum, oraz wykonywać wszystkie inne czynności zlecone przez rangi wyższe. Uprawnienia Pomocnika: /kick <nick> - Wyrzuca określoną osobę z serwera. /mute <nick> - blokuje graczowi możliwość pisania na czacie. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Może zabrzmi to trochę komicznie, ale po prostu lubię pomagać. Nawet teraz bez tej rangi pomagam jak tylko mogę, a ona by tylko to ułatwiła. W dodatku teraz na serwerze nie łatwo jest spotkać jakiegoś Pomocnika. Najwięcej osób siedzi na SkyBlock'u a na Survivalu, gdy nie ma Gabi48, Skiven'a i xKaroo ( Bo ich się widuję najczęściej) gracze robią co chcą. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw poproszę graczy, którzy się kłócą o przeniesienie konfliktu na pw. Jeśli to nie poskutkuje postaram się porozmawiać z tymi osobami i dojść do kompromisu. Jeżeli to się nie uda, a kłótnia nadal będzie trwała dam kicka osobom, które ową kłótnie wywołują. Jeżeli po powrocie na serwer, sytuacja będzie się powtarzać wyciszę graczy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, że tak. Z każdym potrafię się dogadać. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak wcześniej pisałem mam na imię Darek. Na pewno jestem osobą lojalną, godną zaufania, zawsze staram się być dla każdego miły, ale nie każdy to dobrze odbiera. Moim zdaniem jestem inteligentną i pomocną osobą. Bez najmniejszego problemu pomagam innym którzy potrzebują pomocy, nawet czasami służę pomocą materialną. Dobrze sobie radzę w trudnych sytuacjach, w których trzeba zachować zimną krew. Potrafię wesprzeć drugiego człowieka i podtrzymać go na duchu. Umiem nałożyć na siebie ostrą dyscyplinę, jednak czasem brakuje mi silnej woli. W każde powierzone mi zadanie bardzo się angażuje i staram się je wykonać najlepiej jak tylko potrafię. Moim zdaniem jestem osobą lubianą, z każdym potrafię się dogadać. Oczywiście jak każdy człowiek mam też swoje wady, jestem uparty i zbyt szczery w nie odpowiednich momentach. Moim zdaniem lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwo. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo często na serwerze, przesiaduje na nim od wczesnych godzin porannych do późnych godzin wieczornych. Umotywowanie podania: Ostatnimi czasy nie łatwo spotkać jakiegoś Pomocnika na survivalu, nie licząc tych osób, które wymieniłem wyżej. Ja siedzę dosyć długo, pomagam. Raczej dogaduje się z innymi, więc stwierdziłem, że złoże podanie bo mogę się przydać.
Też napisałem podanie, ale jak patrzę na to lekko lepsze się wydaję, wszystko ładne, czytelne, rozpisane, widuję cię w grze, tak często że głowa mała, pomagasz, bardzo pomagasz. Na forum też się udzielasz. Po prostu idealny kandydat na pomocnika! Wyrok Proste Tak, bo nie wiem co napisać
Zawsze byłam przekonania, że staż na serwerze jest jedną z najważniejszych rzeczy, jeżeli chodzi o rekrutacje. Oczywiście są pewne wyjątki, zresztą jak zawsze. Tym wyjątkiem jest właśnie Diarect. Podanie bardzo ładnie napisane. Bezbłędne, przejrzyste, a przede wszystkim nie jest sztuczne. Moim zdaniem plusem tego podania jest to, że nie jest napisane podniosłym, patetycznym językiem. Nie jest "za słodkie". Wielkim plusem jest to, że Diarect bardzo często przybywa na serwerze. Błyskawicznie zdobył wiedzę i dobry kontakt z graczami. Zachowuje się nienagannie, zawsze miły, spokojny, ogarnięty. Jest osobą, z którą można się dogadać. Pomaga, i to do bólu. Gdy tylko pojawi się zagubiony gracz, On zawsze stara się mu pomóc. Nawet, gdy na serwerze przebywa ktoś z ekipy, Diarect pomaga ogarniać chat i właśnie pomaga graczom. Jest kulturalną i miłą osobą. Nie ma co tu dużo pisać. Jestem na bardzo duże TAK Powodzenia
Witaj, -Pomocny, nie raz widziałem jak pomagasz w grze (+) -Udziela się na forum (+) -Staż na serwerze krótki ;/ (-) Ogólnie gracz bardzo miły, pomocny, nic dodać nic ująć, nie widzę przeszkody żeby być na T-A-K !
Czas tutaj pohejtować. Huehuehue. + Godziny, w których może być obecny na serwerze są zadowalające wg mnie; + "Na tą chwile chciałbym tylko ograniczyć przeklinanie na czacie, oraz reklamowanie innych serwerów." No chociaż on coś realnego napisał w tym punkcie, już traciłem wiarę w ludzkość; + Uprawnienia i obowiązki doczytał; ++ Gracz Diarect kiedy tylko się da i jest obecny pomaga graczom na czacie; ++ Często go widać na czacie; ++ Nie wchodzi w konflikty z innymi osobami. +- "Nawet teraz bez tej rangi pomagam jak tylko mogę, a ona by tylko to ułatwiła." W pomaganiu ranga nie pomaga akurat tylko w ogarnianiu chatu ;p - Krótki staż. Wyrok: Nada się. Daję okejkę. Tak.
Wszystko ładnie tylko na tę chwile serwer ma za dużo pomocników. Ja bym poczekał tak z miesiąc, ponieważ też się może zda żyć, że ciebie nie będzie na serwerze. Nie wiesz co się zdarzy jutro. Ale ogólnie jako gracz jestem na... Tak
Niestety Twój krótki staż na CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Takie Podanie mógł napisać losowy CJ z Internetów mając odpowiednią ilość czasu. A ty go potencjalnie miałeś sporo. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Przekonaj mnie, iż nie jesteś tym typem osoby za jaki Cie uważam. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.