MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Nameless

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Nameless, 4 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:
    Mam na imię Jakub (czy napisać imię zastanawiałem się trochę, doceńcie to)

Dokładny nick w grze:
    Nameless

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Od 1 godziny do 12, najchętniej gram na Trybie survival i skyblock.

Data urodzenia:
    20.05.2003.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    1 połowa 2011, beta 1.1 albo 1.2, nie pamiętam dokładnie.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    18.06.2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nie, nawet kicka nie miałem.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Pełniłem w pewnym sensie, ale nie w ruchu minimalnym.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Zwiększyłbym sloty na survival o 20-30,
    Ustabilizował aktualną sytuację (wywalanie)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Uprawnienia:
    /kick - wyrzuca gracza z gry
    /mute - Wycisza gracza

Obowiązki:
    Przede wszystkim pomagać graczom, wyjaśniać znaczenie komend
    pomagać moderatorom w tym całym ,,sajgonie" zwanym czatem

zgłaszać wszelkie błędy servera do administracji

muszą też wykonywać dodatkowe zadania otrzymane od administracji bądź moderatorów

aktywność w życiu tego servera (czyli zapewne na forum)
    też jest wymagana.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Moja dyspozycyjność jest wielka, a czasami są momenty kiedy nikogo nie ma na pewnych trybach(chodzi mi tutaj o ekipę), i dzieją się złe rzeczy, bardzo też lubię pomagać.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Jeśli gracze się pokłócili to wysłucham wersji obydwu stron, opowiem się po stronie neutralnej i spróbuję ich uspokoić.
    Jeśli doszło do złamania regulaminu, to upomnę raz, potem kick do 3 razy, a jak dalej będą łamać regulamin to mute

Jeśli po prostu ktoś wyzywa kogoś, to poszkodowanemu polecę komendę /ignore, a wyzywającego upomnę, jeśli sytuacja się nie poprawi standardowo kick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Nie wiem, miałem tylko jednego kolegę, i nie wiem czy posiadam taką zdolność czy po prostu dobrze się dogadywaliśmy.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię jak już wyżej napisałem Jakub, skończyłem 13 lat i po wakacjach idę do gimnazjum. Lubię bardzo pomagać innym, chyba że mi podpadli ale łatwo wybaczam, niestety cierpię na zespół Aspergera, ale nie odczuwam jakoś skutków. Interesuję się kolarstwem, i od niedawna żeglarstwem, bardzo lubię czytać książki. W szkole dobrze się uczyłem, mimo że nie zdobyłem nigdy czerwonego paska, bo dla mnie liczy się wiedza, nie oceny. Jestem tolerancyjny, niezależnie od pochodzenia, wiary, koloru skóry, nie toleruje rasizmu.
    Nie lubię bardzo komunistów i nazistów (tych dwóch ostatnich z powodu tego co robili z polską w 20 wieku).

Określ swoją dyspozycyjność:
    Przynajmniej 1 godzinę na serverze dziennie się znajduje, i siedzę nawet do 12 jak naprawdę nie mam czego innego do roboty.

Umotywowanie podania:
    Bardzo lubię pomagać jak już pisałem, na początku to był durny (niby) zakład, tak naprawdę to był żart,bo wtedy podchodziłem do tego zbyt dużym dystansem, ale ostatnio myślałem o tym podaniu bardzo poważnie, wiem że parę osób uważa że nadawałbym się na pomocnika, więc spróbuje.​

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Następna osoba, dla której staż na serwerze nie stanowi przeszkody.
    Pomaga, jest kulturalny, miły, aktywny na forum.
    Podanie także dobre, krótko i na temat. Jedyne, co najbardziej mnie boli to wyśrodkowanie. Ale to oczywiście nie wpływa na ocenę ;)

Wielki plusik za podejście.

Jestem na TAK :)

3. GirlUltraXD

GirlUltraXD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeśli chodzi o podanie to jestem na NIE,(nie,nie jestem hejterką,poprostu wyrażam swoją opinię)po 1.

Imię:
    Mam na imię Jakub (czy napisać imię zastanawiałem się trochę, doceńcie to)

Nie pisz dodatkowych informacji,tylko poprostu napisz jak masz na imię.

Po 2.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Pełniłem w pewnym sensie, ale nie w ruchu minimalnym.

Czyli w jakim sensie ?

Po 3.

Zwiększyłbym sloty na survival o 20-30,
    Ustabilizował aktualną sytuację (wywalanie)

Raczej nic byś z tych rzeczy nie zrobił,dlatego że od takich spraw jest Administracja.

Po 4.

Mam na imię jak już wyżej napisałem Jakub, skończyłem 13 lat i po wakacjach idę do gimnazjum. Lubię bardzo pomagać innym, chyba że mi podpadli ale łatwo wybaczam, niestety cierpię na zespół Aspergera, ale nie odczuwam jakoś skutków. Interesuję się kolarstwem, i od niedawna żeglarstwem, bardzo lubię czytać książki. W szkole dobrze się uczyłem, mimo że nie zdobyłem nigdy czerwonego paska, bo dla mnie liczy się wiedza, nie oceny. Jestem tolerancyjny, niezależnie od pochodzenia, wiary, koloru skóry, nie toleruje rasizmu.
    Nie lubię bardzo komunistów i nazistów (tych dwóch ostatnich z powodu tego co robili z polską w 20 wieku).

A kogo to obchodzi że nie lubisz komunistów i nazistów ? To ma umocnić twoje podanie.Nikogo nie obchodzi że dobrze się uczyłeś w szkole,albo że chorujesz na zespół Aspergera.

4. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak :)

• Gracz jest miły, pomocny oraz aktywny
    • Bardzo często pomaga innym graczom.
    • Jest aktywny na forum.
    • Podanie jest całkiem ok.

Powodzenia! :)

5. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pozostawię to bez komentarza.

Wspomnę również o tym, że prawie pod każdym podaniem wydajesz wyroki (najczęściej ,,Zapomnij o tym"), co nie jest miłe. Pierwszy i ostatni raz zrobię coś co ty robisz prawie zawsze i może wreszcie zobaczysz jak się czują inni po twojej wypowiedzi pod ich podaniem.

Wyrok
    Zapomnij o tym.​

6. _Arbuzik_

_Arbuzik_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Plusy
    - widzę jak pomagasz.
    -jesteś często na serverze.
    -Jesteś bardzo miły.
    Minusy
    - Nawet jak zostaniesz pomocnikiem to i tak nie zrobisz nic z wywalaniem z servera.
    Jestem na małe tak ;D

7. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Tyle w temacie. Nie.

Taki mały edit.
    Neutralne reputki, które dałeś mi i Ladaviemu pokazują, że nie potrafisz radzić sobie z przeciwnościami oraz nie jesteś gotowy na pracę w warunkach, które są kłopotliwe. Myślałem, że reprezentujesz sobą większy poziom. Zawiodłem się

Reklama
  8. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zawsze pod każdym podaniem się dokładnie wypowiadam, ale pod twoim nie muszę, jesteś osobą która powinna dostać pomocnika, nie widzę u Ciebie żadnych a to żadnych zastrzeżeń, można powiedzieć że twoje postępowanie jest wzorem dla tych którzy w przyszłości chcieli by zostać pomocnikiem.

NA TAK.

9. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Imię:
    Co to ma znaczyć "czy napisać imię zastanawiałem się trochę, doceńcie to"? Łaskę próbujesz nam zrobić?

Czas gry:
    Od godziny do dwunastu? Większość tego czasu Ciebie nie widać na czacie, siedzę na sv i sky jednocześnie i przeglądam chat.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Nawet miesiąc nie minął, a Ty piszesz podanie?

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Ciężko być karanym skoro grasz tutaj krótko, ale to się chwali.

"Pełniłem w pewnym sensie" - konkretniej kolego, w podaniu musisz przekonać osobę oceniającą do siebie. Cokolwiek by było dobre "Miałem rangę na serwerze gdzie było 20 osób stale, ale mam małe doświadczenie." albo coś takiego.

Jak chcesz zwiększyć sloty będąc pomocnikiem? Dokładać na serwer się będziesz?
    "Ustabilizował aktualną sytuację (wywalanie)" - Jak?

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    "aktywność w życiu tego servera (czyli zapewne na forum)
    też jest wymagana." Ano jest wymagana. To tłumaczy dlaczego pod każdym podaniem jesteś na nie, sam chciałeś pisać. Natura ludzka.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Typowe.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Tu akurat nie ma czego się czepiać.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Nie wiesz? Jak się dowiesz to napisz podanie.

Nie musiałeś tutaj wypisywać na co jesteś chory tylko coś powiedzieć o sobie ._.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Tutaj jest ogromny przedział godzinowy, brakuje w nim stabilizacji np. 6h dziennie minimum.

Umotywowanie podania:
    Wiadomo, próbować zawsze można. Powodzenia.

Na nie.

EDIT:
    http://screenshot.sh/ov3mJwUM9iIA3
    Jak widać sam gracz potwierdza, że nie udziela się na czacie.

10. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety Twój krótki staż na CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.
    Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Pokaż, iż naprawdę "lubisz pomagać". Przekonaj mnie, iż dzisiejsza akcja na czacie to nie jest sposób w jaki masz zamiar załagadzać konflikty.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

PS Ja wiem, ale mi to nie przeszkadza.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę