MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Trolninja, 4 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trolninja

Trolninja Użytkownik

Docenione treści:
    0
    -Kacper
    -Trolninja
    -Na serverze przebywam w granicach od 4 do 7 godzin codziennie
    -18.08.2000
    -Zacząłem gre w minecraft w wersji 1.5.2 jakies 3>4 lata temu
    -Około Środek maja
    -Nie byłem karany
    -Byłem Administratorem na koło 3 serverach a pomocnikiem budem na około 5
    -Dodałbym Specialny slot dal Vip i SVip. Zmniejszyłbym troche ceny w sklepie, Gdyż wydająmi sie za duże
    -Pomaganie graczom oraz administratoom w różnych sprawach
    -Ponieważ myślę że spełnie się w tej funkcji bardzo dobrze, Gdyż bardzo lubie pomagać i interesuje się sprawami ludzi na serverze.
    -(Przezywanie na serverze) Najpierw zacznę od pisania na Msg do osób które maja konflikt jak to nie pomoże daje mute na jakiś krótki okres jak to nic nie pomoże to na dłuższy.
    -Jestem bardzo kreatywną osobą lubiącą prace w grupie. Lubie pomagać co przyda się na tym stanowisku. Jestem kulturalny ale również potrafię postawić na swoim. Jestem ambitny oraz troszkę szalony ale w dobra stronę. Pomaganie daje mi duża radość, dlatego w prawdziwym świecie zajmuje się wolontariatem dla TPD.
    -Jestem bardzo dyspozycyjny tak naprawdę jak jakiś administrator będzie chciał coś ode mnie to w okresie 30min(ponieważ tyle zajmuje jedna gra w Hotsie)Od razu jakbym skończył poszedłbym pomóc.
    -Proszę o pozytywne odebranie tego podania i nie odbierać go jakbym tutaj połowę rzeczy nakłamał bo wszystko to prawda. Znam większość komend z WorldEdita (i ogólnie komend) które mi się przydadzą na wyższym stanowisku na które z pewnością zasłużę jak tylko dacie mi szansę. Jak już pisałem lubię pomagać, nie oszukuję(żaden gracz na serverze nie może powiedziec że go oszukałem i wszyscy gracze mają do mnie przyjazne stosunki(oprócz jednego bo mnie oszukał i go zabiłem co tylko pokazuje to że umiem też się bronić.) Uważam że przyjęcie mnie będzie słuszną decyzją ale wybór pozostawiam wam. Pozdrawiam i życze miłego dnia. :D

Reklama
  2. GirlUltraXD

GirlUltraXD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Niestety,ja jestem na NIE,bo podanie wygląda jakbyś sobie żartował.
    Ortografia na niskim poziomie,widać że czasem nie masz czasu,bo grasz w HOTS'a,interpunkcja...wogóle nie ma przecinków,a w 3 punkcie nie dokończyłeś odpowiedzi.Najpierw:Zajmij się bardziej Minecraftem (jeśli chcesz być Pomocnikiem),popracuj nad ortografią i będzie dobrzę,narazie...daj sobie spokój.

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Usunięte pytania.
    Podanie nieczytelne.
    Błędny prefix w temacie.

Na nie.

4. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na serverze widziałem cię raz. Podpisuje się też pod tym co napisał Ladavi, podanie od razu do odstrzału z tego powodu.

Jestem na nie

5. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    • Dzisiaj po raz pierwszy widziałem Cie na serwerze.
    • Podanie byle jak napisane, wszystko się zlewa. Nie ma pytań, moim zdaniem to psuje wygląd podania.
    • Nie udzielasz się na forum.
    • Jeszcze nigdy nie widziałem, żebyś komuś pomógł
    • Błędny prefix.

Dzisiaj jestem na nie. Powodzenia następnym razem.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Trolninja, wybacz ale szesnastolatkowie potrafią lepiej zaprezentować siebie samego w tego typy Podaniu. Moim zdaniem coś kręcisz z wiekiem. Jeśli nie kręcisz to krucho u Ciebie ze zdolnościami lingwistycznymi. A zatem jak to jest ?

Niestety Twój krótki staż na CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę