Chodzi mi tutaj o osoby z rangą Vip+ oraz administrację. Zauważyłem, że ranga np. Vip wyświetla się tylko na chacie. A nie nad głową gracza np. [Vip]<nick> Wiem że to może się wydać niepotrzebne ale dzięki temu ktoś kto wykupił range może zostać zauważony. Do tego jeszcze kolorowe nick oraz możliwość pisania kolorowo na tabliczkach z rożnymi funkcjami np. Pogrubienie. Na innym serwerze to się sprawdziło, większość graczy miało rangi Vip+ a Administrację można było wkońcu zauważyć i jeśli się ktoś do ciebie przyteleportował to wiedziałeś już kto to jest.
Pisanie na grubo dla vipów... Po co to, jeśli ma pisanie na kolorowo, wystarczy to. Z tym Nickiem na górze to nawet fajny pomysł. Jestem na tak
R.I.P Mój komputer jeden z powodów dla których pierwsza propozycja jest do niczego. Nick z prefixem na czacie w spokoju wystarcza moim zdaniem. Co do drugiej propozycji to pisanie na kolorowo moim zdaniem powinno wystarczyć użytkownikom Rangi S/Vip. Jestem na Nie
Pisanie na kolorowo zdecydowanie wystarcza. Większe formatowanie pisowni, typu pogrubienie czcionki tylko by zaśmiecało czat. co do Prefixu nad głową jestem za.
Prefix nad głową Może dla administracji, ale po co to randzie Vip/Svip (rangom, które nic wielkiego robić nie mogą, poza kilkoma bonusami) czy ekipie, która przecież ma działać tylko na chat. Poza tym zobaczcie jakby to wyglądało: [SuperVip][Pomocnik] Kruku Jestem na nie. Po co nam bałagan?