MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

MCKAWKA

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MCKAWKA, 5 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Imię: Monika
    Dokładny nick w grze: MCKAWKA, dawniej Werfen
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy od dnia. Podczas roku szkolnego przebywałam 4-7h, a teraz zmieniło się to na jakieś 2-8h. Gram tylko i wyłącznie na survivalu.
    Data urodzenia: 25.05.2000r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ferie 2015r, wersja 1.7.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Koniec lutego 2015r.
    Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Na serwerze byłam karana tylko i wyłącznie dwoma kickami.
    Czy pełniłaś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie.
    Co chciałabyś zmienić na Craftapple: Jedynie co mnie denerwuje na Craftapple to ludzie, ale ludzi nie da się zmienić. Serwer odkąd nie ma lagów ani większych bugów jest jak najbardziej na plus i coraz to częściej i milej mi się na nim grała.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Uprawienia:
    /kick nick – wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick czas – wycisza gracza na określony czas (np. 5 minut)
    Obowiązki:
    Największym obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom w ich problemach i wyjaśnianie komend. Następnie do jego obowiązków należy pomoc Moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszanie ViceAdministracji i Administracji bugów, błędów oraz usterek, aktywne uczestnictwo w życiu serwera, forum itp. oraz bycie dyspozycyjnym o każdej porze.
    Dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem: Strasznie oklepane by było gdybym powiedziała „Lubie pomagać”. I tak robię to już od dłuższego czasu. Pomagam graczom gdy nie znają danej komendy bądź potrzebują pomocy materialnej np. danie jedzenia lub staka bruku czy coś tego typu. Nawet gdy gracz oznajmi na czacie że potrzebuje danego surowca i da za niego xx – nie chce zapłaty za to. Dużo razy spotykam się nawet z tym, że pomimo iż pomagam nie dostaję nawet najważniejszego i najlepszego słowa jakie można dostać od człowieka za oferowaną pomoc „Dziękuje” - co jest bolesne. Trzymam się zasady „jeśli ja pomagam komuś, ktoś pomoże mi”. A w jednym wielkim skrócie? Chce być bardziej widoczna na czacie i chcę karać graczy, którzy szkodzą lub burzą miłą atmosferę czatu.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierwsze co bym zrobiła to poproszenie o przeniesienie kłótni na priv. Jeśli to by nie pomogło, zapoznałabym się sytuacją i stroną obudwu stron. Jeżeli kłótnia nadal będzie trwała, rozmowa z każdą ze stron nie pomoże, zastosuje ostrzegawczego kicka, którego nie stosuje obecna Ekipa podczas bezsensownych i denerwujących sprzeczek na czasie globalnym.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam.
    Opisz swoją osobę: Jestem Monika. Mam 16 lat (starość coraz bliżej). Interesuje się informatyką, pierwszą pomocą i fotografią. Mam również poboczne zainteresowania jak skateboarding, psychologia, montaż, youtube. Jestem kojarzona na serwerze z filmiku, który nakręciłam w tamte wakacje „CraftKAWKA”. Mam własne amatorskie studio filmowe, które współtworzę razem z kolegą. Uważam się za osobę bardzo kreatywną i elastyczną. Potrafię się dopasować do wielu sytuacji.
    Określ swoją dyspozycyjność: W wakacje byłby to czas bardzo elastyczny. Najczęściej przebywałabym wieczorem i nocą, natomiast w rok szkolny byłabym w godzinach 16-22.
    Umotywowanie podania: Pomagać graczom można i bez pomocnika. Ale nie można zmutować lub wyrzucić gracza z serwera za reklamę lub wyzwiska. Dlatego właśnie składam te podanie.

Reklama
  2. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Napisałabym długą i rozbudowaną wypowiedź, ale nie mam zbytnio jak, a nie odpuszczę sobie wypowiedzi w podaniu tej osoby.

Kawka stara się pomagać, ale przede wszystkim wiem, że będzie dobrym pomocnikiem. Chociaż brakuję trochę aktywności na forum. Podanie napisane ładnie, i tyle.

Jestem na TAK, duże TAK.

#mobile

3. GirlUltraXD

GirlUltraXD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmmm...ja jestem na NEUTRAL,bo są i minusy i plusy:
    Minusy:
    -brak doświadczenia
    -wydaję mi się że źle zrozumiałaś pytanie "Co chciałabyś zmienić na Craftapple" bo napisałaś co cię denerwuję i jaki według ciebie jest serwer.
    -ciąglę używałaś sformułowania:elastyczne (jakoś to dziwnie brzmi)
    Plusy:
    -Ładnie napisane podanie
    -długi staż na serwerze
    -po twoim podaniu widać że masz chęci
    Powodzenia ;)

4. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widzę Cię często na serwerze, pomagasz nie tylko pod względem komend i informacji ale i równie w formie materialnej. Trochę za mało wypowiedzi na forum... Ale mimo tego jesteś godna dostać pomocnika. :)

Na TAK.

5. Formix14

Formix14 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie napisane ładnie, fajnie się czyta.
    Staż na Craftapple też nie jest zły, widzę jak pomagasz,
    nieraz próbujesz uspokoić czat, ale nic to nie daje, ponieważ nie masz tego "kicka" czy "mute".
    Jedyne do czego mogę się doczepić to, że nie masz dotychczasowego stażu na jakimś serwerze, szkoda, ale myślę że się przyzwyczaisz. :)

Werdykt
    Myślę, że byłby dobry z Ciebie Pomocnik ;)

6. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mógłbym się rozpisywać, ale chyba nie jest to konieczne. Widzę jak pomagasz graczom w różnych problemach. Nie jesteś nachalna i nie pomagasz na siłę. Do graczy podchodzisz z dobrym podejściem i nie bierzesz udziału w konfliktach, raczej starasz się je załagodzić.

Podsumowując jestem na TAK i życzę powodzenia.

Długo zastanawiałem się co napisać pod twoim podaniem. Przez chwilę chciałem się powstrzymać od głosu, ale przekonała mnie sytuacja kiedy ja byłem z/w, a ty wtedy ogarniałaś czat. Dobra robota.

@edit1~ Dodano #

#podanie #tak #mobile #hasztag

7. mariom222

mariom222 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    wydajesz się być dojrzałą i ciekawą osobą , pamiętam Cię z filmików o Craftapple oraz dość pozytywnego zachowania na serwerze ,
    chociaż pamiętam też trochę marudzenia o lagach na czacie :p

mimo wszystko za dłuuuugi staż oraz oryginalność zachowań byłabyś ciekawym ,mam nadzieję też pożytecznym nabytkiem dla ekipy i serwera

pozdrowionka z kosmodromu :)

Reklama
  8. LeFreshFruit

LeFreshFruit Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie fajnie napisane, a zachowanie na serwerze jest wzorowe. Widziałem jak pomagasz graczom, więc moim zdaniem się nadajesz na posadę pomocnika.

Także jestem zdecydowanie na TAK.

9. HeroikPL

HeroikPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm....
    Fantastyczne podanie... takie inne niż wszystkie(ale z tej lepszej strony)
    +Widzę bardzo często jak pomagasz graczom zarówno materialnie jak i poprzez podanie komendy na czacie.
    +Jesteś dość często aktywna na serwerze.
    +Często łagodzisz sprzeczki na czacie ( co innym się nie udaje) to jest ogromny PLUS.
    +Masz dobre podejście do graczy
    Brak doświadczenia na innych serwerach nadgonisz bo widać, że masz do tego smykałkę.
    Więc minusów nie widzę ;)
    OGROMNE TAK

10. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Masz długi staż na serwerze, podanie napisane bardzo starannie i dobrze się je czyta. Masz 16 lat, więc powinnaś być osobą odpowiedzialną i wiedzieć, co należy zrobić w danej sytuacji. Szkoda, że grasz tylko na Survivalu, gdyż tam zazwyczaj są już inni Pomocnicy, chociaż każda pomoc jest ważna, więc i tak miałabyś okazję się wykazać (z doświadczenia wiem, że czasem dwóch Pomocników na Survivalu to za mało).

Sprawiasz wrażenie dobrej kandydatki na Pomocnika.
    Jestem na duże TAK i życzę Ci powodzenia! ;)

11. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Tak samo jak w Podaniu Rectuza;
    Czy jesteś pewna w 100%, że chcesz poświęcać dużo więcej czasu na pilnowanie serwera?
    Funkcja Pomocnika wiąże się głównie z dodatkowymi obowiązkami.
    Czy nie zrezygnujesz tuż po Wakacjach?

Lepiej zastanów się 2 razy zanim odpiszesz mi "Tak".

12. Oliwka0312

Oliwka0312 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie
    Dlaczego? Obrażasz

13. EdiRos

EdiRos Użytkownik

Docenione treści:
    2
    jestem na duże TAK. Pomagasz, jesteś mila i widzę cię na serwerze, podanie ładnie napisane i milo się je czyta. :)
    Powodzenia :)

14. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Człowiek ogar jestem za eeelllooo...

No to by było na tyle, ale mam trzy doczepki:
    1.
    No ale ludzue nie mogą cie denerwować... jako pomocnik musisz przeciez cały czas z nimi współpracować. No jak to tak no?

2.
    Mute na 10 min skuteczniejszy :D

Może być, ale tak jak uniknęłaś oklepanej odpowiedzi "dlaczego ty" tak tu zastosowałaś się do wzoru stosowanego przez większość osób starających się o rangę.

Zabawne jak pięknie to napisać. Teoria jest piękna. Praktyka to zupełnie inna bajka.

3. (troche bardziej humorystycznie)
    No to co ja mam powiedzieć mając tych lat już blisko 20? XD

No więc:
    Mamy plusy takie jak podanie.
    O osobie zdania nie mam w sumie ale wygląda na w miare ogarniętą.
    Małe minusy za podejście człowieka zmęczonego życiem :p

Jestem na bardzo małe tak. Prawie nie mam zdania jednak coś mnie skłania w twoją stronę.

EDIT.

BAN za XRAY?! Jestem całkowicie na NIE.

Tak jak często to pisze Nameless

"Zapomnij o tym"

15. XxCzarnyX

XxCzarnyX Użytkownik

Docenione treści:
    1
    No mówię Niii..
    Oj pomyliłem się jestem na TAK OGROMNE TAK!!!

16. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    W związku z Twoją dzisiejszą próbą oszustwa, za którą zostałaś ukarana Banem, Twoja kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę