MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wileek

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika wileek, 3 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wileek

wileek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Paweł

Dokładny nick w grze: Wileek

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęsciej 2 godziny dziennie w weekendy 4, a w wakacje około 4 dziennie.Najchętniej gram na Creative na CraftApple.

Data urodzenia: 22-05-2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać od wersji 1.5.2 grałem około 2 miesiące i wznowiłem grę w wersji 1.7.2 i do teraz gram regularnie.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zacząłem grać w 2013/14

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak,dostałem kicka za niesłuchanie admina. :/

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Raz na serwerze znajomego,lecz bardzo krótko,około tydzień.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie jest mało rzeczy które można zmienić,ale najbardziej przydało by się ogarnąć chat i różne bugi.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    A komendy to /mute (nick) i /kick (nick)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ często patrze jak osoby się wyzywają i mogę tylko zwrócić im uwagę,przydało by się czasem ogarnąć takiego gracza (np. wyrzucić,lub gdy nadal wyzywa innych graczy dać mu mute)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: staram się wytłumaczyć takiemu graczowi żeby niesmiecił na spawnie, nie wyzywał innych graczy,niespamił itp. lub w gorszym wypadku zgłosił go na forum lub bezposrednio do admina
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się, że potrafię współpracować z innymi.

Opisz swoją osobę: Jestem Paweł mam 12 lat lubię grać w Minecraft i Unturned mam psa o imieniu Psotka i siostrę Anie. Lubię grać z kolegami w piłkę jeździć na rowerze,grać na komputerze,oglądać filmy i ogólnie dobrze się bawić :D

Określ swoją dyspozycyjność: Weekendy:15-21 Dni robocze:17 - 20

Umotywowanie podania: Gram już długo na waszym serwerze i próbuje pomagać graczom,bardzo chciałbym dołączyć do ekipy CraftApple i myslę że mi sie uda :D

Reklama
  2. Nameless

Nameless Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widziałem cię raz czy dwa, nie pomagasz, na forum nie widuję cię.
    Czy pytanie brzmi: Czy pełniłeś/aś podobną funkcuje poza Craftapple i ile? Nie.
    albo coś mam ze wzrokiem, albo to kopiuj wklej ze wzoru.
    Zapomniałeś o kropce, i nazwa punktu przerobiona, czyli niezgodne ze wzorem, bo w min. 5 zdaniach jeszcze tam pisało, a i też to krótkie

Wyrok
    Zapomnij o tym

3. GirlUltraXD

GirlUltraXD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmmm...ja jestem bardziej na TAK. Dlaczego ? Dlatego że wydaję mi się że naprawdę chcesz być pomocnikiem i masz chęci,ale...no właśnie ...minusy,po 1.Interpunkcja i ortografia niestety,na niskim poziomie.Po 2.W punkcie 10 skopiowałeś z wzoru...Ale są i plusy: Długo już grasz i zapewne znasz już dobrze serwer.Masz już doświadczenie,niewielkie,ale doświadczenie.Według mnie mógłbyś się sprawdzić jako Pomocnik ,tylko popracuj nad ortografią.
    Pozdrawiam,GirlUltraXD ;-)

4. wileek

wileek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za pokazanie mi błędów Nameless, następnym razem bardziej się postaram :D
    [hr]
    Dzięki GirlUltraXD za głos na tak, następnym razem spróbuje nie popełnić tych błędów ;)

5. Anhej

Anhej Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Po co wy się starcie? Zobaczcie ile mają już pomocników. Nie warto się starać!

6. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Tutaj miało być minimum 5 rozbudowanych zdań . Najwidoczniej trudno u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.

Obowiązki skopiowałeś na gotowca.
    Rzadko Cię widuję na Creative.
    W mojej opinii jesteś za młody.
    Nie.

@
    Dodatkowo niska aktywność na forum.

7. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Odpowiedź na to pytanie nie została należycie wyczerpana. Miało być minimum 5 rozbudowanych zdań, a ty napisałeś dwa zdania.

Kolejna sprawa. Twój wiek nie jest za wysoki jak na osobę, która ma pełnić takie stanowisko.

Osobiście nie przypominam sobie twojego nicku. Może się mijamy, bo faktem jest, że na Creative bywam bardzo rzadko.

I ostatnim punktem w mojej odpowiedzi na twoje podanie jest fakt, że twoje podanie jest naprawdę ubogie.

Jestem na NIE

Daj sobie jeszcze trochę czasu. Poczytaj podania innych osób, które rangę pomocnika dostały. Poczytaj regulamin, popracuj nad aktywnością na forum i serwerze i być może kiedyś zostaniesz pomocnikiem.

Na Nie

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Odkąd napisałeś te Podanie to specjalnie szwendam się po Creative.
    Niestety ani razu Cie nie widziałem.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Pokaż, iż naprawdę "lubisz pomagać". Przekonaj mnie, iż Twój młody wiek nie przekreśla Twojej kandydatury.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę